25.2 C
Athens
23.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας 40χρονος αλλοδαπός για συμμετοχή στον ISIS


    Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει πως συνέλαβε σήμερα, Πέμπτη (23/12), 40χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ισλαμιστική οργάνωση ISIS.
    Ο άνδρας, ιρακινής καταγωγής, φαίνεται πως δρούσε στη χώρα με στόχο να διακινεί παράνομα μετανάστες προς την Ευρώπη, ενώ είχε συλληφθεί και στις 7 Δεκεμβρίου μεταξύ άλλων για τα αδικήματα της διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας.
    Το κύκλωμα στο οποίο εμπλεκόταν πουλούσε πλαστά διαβατήρια από 400 έως 1.200 ευρώ το ένα.
    Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
    «Απογευματινές ώρες σήμερα, Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021, συνελήφθη στην Αθήνα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.), σε συνεργασία με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.), 40χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS.
    Σημειώνεται ότι, ο ίδιος είχε συλληφθεί την 7η Δεκεμβρίου 2021 από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.
    Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί, πρωινές ώρες αύριο (24/12/2021), στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αυτά είναι τα νέα μέτρα: Μάσκα παντού από την Παρασκευή, ακυρώνονται οι δημόσιες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (βίντεο)
    Φρίκη σε ορφανοτροφείο της Αθήνας: «Υπήρχε σεξ μεταξύ αγοριών 7-11 ετών και το προσωπικό έβλεπε» αποκάλυψε η Δόμνα Μιχαηλίδου (βίντεο)
    «Ράδιο Αρβύλα»: Τα υπονοούμενα για τα ροζ βίντεο πριν 11 χρόνια – Η αμηχανία του Παναγιωτόπουλου και η εκπομπή που «εξαφανίστηκε»
    Νέα μέτρα: Τι ισχύει για τα ΜΜΜ και για την είσοδο στα σούπερ μάρκετ – Όλες οι αλλαγές
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ