18.8 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα περνάει το κατώφλι του εισαγγελέα – Ψάχνουν και άλλα ροζ βίντεο (βίντεο)


    Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη (23/12) ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος χθες, Τετάρτη (22/12), συνοδεία του δικηγόρου του παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
    Σε περίπτωση που ζητήσει προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, τότε αυτό θα συμβεί το Σάββατο.
    Ερωτηματικό αποτελούν οι κατηγορίες που θα του απαγγείλει ο εισαγγελέας. Αν, δηλαδή, θα κρίνει πως η βλάβη που υπέστη η κοπέλα που υπέβαλε τη μήνυση είναι διαρκής και δεν εξαρτάται από το κέρδος που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τη δημοσίευση των «ροζ» βίντεο στο Διαδίκτυο.
    Με βάση παλαιότερες, δικαστικές αποφάσεις, οι πράξεις του από πλημμεληματικού χαρακτήρα ενδεχομένως να μετατραπούν σε κακουργήματα.
    Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε χθες αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης αργά το μεσημέρι. Η παράδοση και η σύλληψη που ακολούθησε έγιναν κατόπιν της προκαταρτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, για τυχόν παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον κατηγορούμενο.
    Τι είπε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στους αστυνομικούς
    Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε προβληματισμένος, θορυβημένος και τρομαγμένος με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Στα πρώτα λόγια του προς τους αστυνομικούς, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν ανέβασε ο ίδιος τα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο.
    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ισχυρίστηκε ότι στο παρελθόν είχε στη διάθεσή του τα συγκεκριμένα βίντεο, αλλά πλέον δεν τα έχει στην κατοχή του. «Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο γίνεται όλος αυτός ο ντόρος», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.
    Έρευνες στα σπίτια του
    Στο σπίτι του Στάθη Παναγιωτόπουλου έφτασαν οι αστυνομικές Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης (22/12), μαζί με τον πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα προκειμένου να γίνει παρουσία του ο έλεγχος των ηλεκτρονικών του συσκευών.
    Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μπήκε στο σπίτι του δεμένος με χειροπέδες και παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί συνέλεξαν όλα εκείνα τα στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους.
    Την ίδια ώρα η έρευνα δεν θα περιοριστεί στη μόνιμη κατοικία του παρουσιαστή στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης αλλά θα επεκταθεί στο σπίτι του στην Αλόννησο αλλά και στους επαγγελματικούς του χώρους στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί θα «ξεσκονίσουν» τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές και τα κινητά του τηλέφωνα, όπως και όλες τις ψηφιακές συσκευές του. Η εξέταση των πειστηρίων θα γίνει από τους επιστήμονες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, οι οποίοι μπορούν ακόμα και να ανακτήσουν δεδομένα που έχουν διαγραφεί.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ντοκουμέντα του «L&O» από την επιχείρηση στο Ζεφύρι: Η στιγμή που Αστυνομικοί εντοπίζουν τα δύο κλεμμένα όπλα (εικόνες & βίντεο)
    Ένας ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από φωτιά σε μονοκατοικία στο Γκάζι (βίντεο)
    Ο Πλεύρης ανακοινώνει αύριο τα νέα μέτρα – Μάσκες KN-95 στα σούπερ μάρκετ, ματαιώνονται εορταστικές εκδηλώσεις
    «Βόμβα» ΠΟΥ: «Οι τρίτες δόσεις θα παρατείνουν την πανδημία – Προσφέρουν στον ιό πιθανότητες να μεταλλαχθεί»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ