20.9 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα δείξει το πρόσωπό της όταν νιώσει έτοιμη – Μόνο λύπηση αισθάνεται για την Κακαράτζουλα


    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δηλώνει πως θα δείξει το πρόσωπό της, πίσω από τη χαρακτηριστική λευκή μάσκα, όταν νιώσει έτοιμη γι’ αυτό.
    Η γυναίκα που απασχόλησε τη δημοσιότητα ως το θύμα ενός αποκρουστικού εγκλήματος που της άλλαξε τη ζωή αποφάσισε μετά τη δίκη, κατά την οποία η δράστις καταδικάστηκε παραδειγματικά, να διατηρήσει την επικοινωνία με το κοινό.
    Πριν από λίγο καιρό ξεκίνησε το δικό της πρόγραμμα podcast, ενώ σήμερα ξεκίνησε για πρώτη φορά αλληλεπίδραση με τους χιλιάδες ακολούθους της στο Instagram. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ζήτησε από όσους την ακολουθούν να τις κάνουν από μια ερώτηση και προσπάθησε να απαντήσει σε όσο περισσότερες ερωτήσεις μπορούσε.
    Η μάσκα και τα εγκαύματα στο χέρι
    Σε ερώτηση χρήστη για τον χρόνο που θα αφαιρέσει πια τη μάσκα και θα δείξει το πρόσωπό της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε: «Ναι, θα το κάνω μόλις νιώσω έτοιμη». Αναφορικά με τα εγκαύματα από το βιτριόλι στα χέρια της, η Ιωάννα Παλιοσπύρου λέει πως «θέλει ακόμη δουλειά, υπομονή, χειρουργεία».
    Σε κάθε περίπτωση, η Ιωάννα Παλιοσπύρου σχολιάζει: «Ξέρω σίγουρα πως όλοι εσείς με έχετε κάνει να αγαπήσω τη μάσκα μου και να μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς να κρύβομαι».
    Ξέρω σίγουρα πως όλοι εσείς με έχετε κάνει να αγαπήσω τη μάσκα μου και να μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς να κρύβομαι
    Για την ιστορία, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αποκαλύψει στο παρελθόν μέρος της ζημιάς που προκάλεσε το βιτριόλι στο πρόσωπό της, με ανάρτησή της στο Instagram. Σήμερα, εκείνο που την απασχολεί είναι η πορεία της υγείας της. «Είμαι λίγο αγχωμένη έχω αγωνία για τα επόμενα στάδια της θεραπείας μου… είμαι μπερδεμένη και προσπαθώ να αποφασίσω το καλύτερο για εμένα με τη γιατρό μου» λέει στο Instagram.
    Τα όνειρα για το μέλλον
    Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δηλώνει έτοιμη να ζήσει κάθε εμπειρία που θα της φέρει η ζωή χωρίς φόβο. «Γενικά έχω άγνοια φόβου και κινδύνου. Το μόνο που με φοβίζει είναι η υγεία κατά τα άλλα πιστεύω στις δυνατότητες και τον εαυτό μου» λέει σε ερώτηση ακολούθου της στο Instagram.
    Άλλωστε, η αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο είναι σημαντική. «Το εισπράττω κάθε ξεχωριστή μέρα και παίρνω τόοση δύναμη. Δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω. Αυτό έχει δώσει άλλη πορεία στη ζωή μου» λέει.
    Πώς θα αντιμετώπιζε την δράστη
    Τέλος, η Ιωάννα Παλιοσπύρου κλήθηκε να απαντήσει για τον τρόπο που θα αντιδρούσε αν συναντούσε την καταδικασθείσα για την επίθεση με βιτριόλι, Έφη Κακαράτζουλα. «Θα έστρεφα το βλέμμα μου σε κάτι πιο όμορφο, πιο έξυπνο και που θα με έκανε καλύτερο άνθρωπο» λέει, απαντώντας σε κάποια ερώτηση.
    Θα έστρεφα το βλέμμα μου σε κάτι πιο όμορφο, πιο έξυπνο και που θα με έκανε καλύτερο άνθρωπο
    «Η καρδιά μου, το μυαλό μου και η ζωή μου είναι τόσο γεμάτη από αγάπη, όμορφους ανθρώπους και ουσιαστικά πράγματα και στόχους που δεν υπάρχει χώρος για κάτι άλλο. Αν θα έπρεπε να πω κάτι, είναι λύπηση» σχολιάζει.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ντοκουμέντα του «L&O» από την επιχείρηση στο Ζεφύρι: Η στιγμή που Αστυνομικοί εντοπίζουν τα δύο κλεμμένα όπλα (εικόνες & βίντεο)
    Ένας ηλικιωμένος ανασύρθηκε νεκρός έπειτα από φωτιά σε μονοκατοικία στο Γκάζι (βίντεο)
    Ο Πλεύρης ανακοινώνει αύριο τα νέα μέτρα – Μάσκες KN-95 στα σούπερ μάρκετ, ματαιώνονται εορταστικές εκδηλώσεις
    «Βόμβα» ΠΟΥ: «Οι τρίτες δόσεις θα παρατείνουν την πανδημία – Προσφέρουν στον ιό πιθανότητες να μεταλλαχθεί»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ