19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Καλές οι ευχαριστίες Θεοδωρικάκου αλλά… – Τι ζήτησαν από τον υπουργό οι άνδρες των ΜΑΤ


    Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του υπουργού προστασίας του πολίτη, Τάκη Θοδωρικάκου στην διεύθυνση αστυνομικών επιχειρήσεων Αττικής.
    Εκεί όχι μόνο αντάλλαξε ευχές με τους άνδρες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ, τους οποίους συνεχάρη για «τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που επέδειξαν στην άσκηση των καθηκόντων τους», αλλά άκουσε και σειρά προβλημάτων που τους απασχολούν.
    Πρώτο παράπονο στο οποίο έγινε αποδέκτης, είναι το γεγονός πως «πολλοί αστυνομικοί που υπηρετούν σε αυτές τις υπηρεσίες, συχνά βρίσκονται κατηγορούμενοι και αισθάνονται πλήρως εκτεθειμένοι από την φυσική και πολιτική ηγεσία, παρότι τις εντολές εκείνων εκτελούν κατά την υπηρεσία τους».
    Ένα δεύτερο παράπονο που άκουσε ο υπουργός, ήταν αυτό για τον «παλιό στόλο οχημάτων με τον οποίο μετακινούνται και παρά τις ενέργειες που έχει κάνει ήδη το υπουργείο, χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη και άμεσα, ενίσχυση του στόλου».
    Τελευταίο, αλλά επίσης σημαντικό θέμα που έθεσαν στον κύριο Θεωδορικάκο, ήταν αυτό του προβλήματος υποστελέχωσης των συγκεκριμένων υπηρεσιών, καθώς « το τελευταίο διάστημα αυξάνεται ο αριθμός των αστυνομικών που μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες».
    Τέλος του ανέφεραν πως οι υπηρεσίες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ, βρίσκονται πάντα στο πλευρό του πολίτη και τις εντολές της ηγεσίας, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να «συμμετέχουν σε επικοινωνιακά παιχνίδια».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό «L&O»: Διάρρηξη μυστήριο στο προξενείο της Κολομβίας – Τι ερευνούν οι Αρχές
    Μετάλλαξη Όμικρον: Ρεβεγιόν με self test – Αρχές του 2022 «κλειδώνουν» τα νέα μέτρα
    «Χάος» στον Κηφισό: Μποτιλιάρισμα λόγω καραμπόλας 4 οχημάτων (εικόνα)
    Φολέγανδρος: Βυθίστηκε σκάφος με μετανάστες – Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ