23.2 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Οι Ιταλοί βρήκαν τον δολοφόνο του «Diabolik» της Λάτσιο – Ανθρωποκυνηγητό στην Ισπανία για τον εντοπισμό του πληρωμένου εκτελεστή


    Το 2019 στην Ιταλία είχε δολοφονηθεί ο «Diabolik» ή όπως ήταν το όνομά του Φαμπρίτσιο Πισιτέλι, αρχηγός των οργανωμένων οπαδών της Λάτσιο. Ο 50χρονος τότε Φαμπρίτσιο Πισιτέλι, είχε εκτελεστεί με όπλο τον Αύγουστο του 2019 στο πάρκο των υδραγωγείων της Ρώμης.
    Από τότε η αστυνομία της Ιταλίας έχει πραγματοποιήσει έρευνες για να βρει τον δολοφόνο και μετά από δυόμιση χρόνια φαίνεται πως κατέληξε στον βασικό ύποπτο.
    Ο Ισπανός εκτελεστής
    Όπως μεταφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, πρόκειται για τον Ισπανό Ραούλ Εστεμπάν Καλντερόν, ο οποίος φέρεται να είναι πληρωμένος δολοφόνος, ενώ τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πληρωμένο συμβόλαιο αναφορικά με τον θάνατο του Πισιτέλι, με οπαδικά όμως κίνητρα.
    Οι αστυνομικοί μετά από τις έρευνες που έκαναν αναγνώρισαν τον βασικό ύποπτο από βίντεο στο μέρος όπου δολοφονήθηκε ο 50χρονος οπαδός, αλλά και μαρτυρίες πολιτών οι οποίοι ήταν παρόντες στο συμβάν.
    Για την ώρα δεν έχει εντοπιστεί όμως ο Καλντερόν, τον οποίο και ψάχνουν οι Ιταλοί σε συνεργασία με την αστυνομία της Ισπανίας, πραγματοποιώντας ένα ανθρωποκυνηγητό σε όλη τη χώρα για τον εντοπισμό του.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Η μετάλλαξη Όμικρον κυκλώνει την Ευρώπη – Σκέψεις για νέα lockdown, επιστροφή αυστηρών μέτρων
    Ο κορονοϊός «ξεκλήρισε» μια μικρή πόλη στην Ελλάδα – Οι θάνατοι έφτασαν τους 20.055
    Δίκη Ζακ Κωστόπουλου: «Μαχαίρι και σπασμένο γυαλί κρατούσε ο Ζακ», κατέθεσαν μάρτυρες
    Βύρωνας: Νεκρός 49χρονος έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ