11.4 C
Athens
11.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Ιταλία: Αρνήτρια νοσοκόμα έκανε εμβολιασμούς με άδειες σύριγγες – «Τσιμπούσε» 100 ευρώ για κάθε μαϊμού εμβόλιο


    Φύλλο και φτερό κάνουν οι Αρχές της Ιταλίας μία νοσοκόμα αρνήτρια του εμβολίου, η οποία εντοπίστηκε να κάνει εμβόλιο με άδειες σύριγγες και αμέσως συνελήφθη.
    Η ιταλική αστυνομία, με τη χρήση κρυφής κάμερας, ανακάλυψε νοσοκόμα αρνήτρια η οποία εργαζόταν στο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο του Παλέρμο, στη Σικελία. Η νοσηλεύτρια άδειαζε το υγρό από τη σύριγγα μέσα σε μπαμπάκι.
    Στη συνέχεια, προσποιείτο ότι έκανε κανονικά το εμβόλιο και με τον τρόπο αυτό επέτρεπε στους αρνητές (οι οποίοι της έδιναν από 100 μέχρι 400 ευρώ έκαστος) να εξασφαλίζουν πράσινο πάσο εμβολιασμένου.
    Η νοσοκόμα συνελήφθη, μαζί με τον Τζουζέπε Ατσέτα, μέλος του αντιεμβολιαστικού κινήματος της Σικελίας και με έναν έμπορο απορρυπαντικών.
    Οι εισαγγελείς προσπαθούν να εξακριβώσουν τώρα πόσα πλαστά πράσινα πάσα εκδόθηκαν, χάρη σε αυτούς τους ανύπαρκτους εμβολιασμούς.
    Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στους «πελάτες» της νοσοκόμας συγκαταλέγονταν ένας αστυνομικός και μια άλλη νοσηλεύτρια, η οποία εργαζόταν επίσης σε εμβολιαστικό κέντρο της Σικελίας.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Έξαλλος ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα – Φερόταν σεξιστικά» (βίντεο)
    Ανατροπή για τις γιορτές: Δεν θα γίνουν rapid test, 2 self test δωρεάν για όλους!
    Κύκλωμα που εξέδιδε πλαστές βεβαιώσεις αναπηρίας αποκάλυψαν οι «αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ.- Ανάμεσά τους και στέλεχος του ΙΚΑ
    Λύτρας για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν αποκλείεται η σύλληψή του – Έρευνα για το αν πληρωνόταν για τα “ροζ” βίντεο»
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ