17.2 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Κηφισιά: Παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και άρπαξαν 30.000 ευρώ, Rolex και χρυσαφικά από 87χρονη


    «Χρυσή» κλοπή πραγματοποίησαν επιτήδειοι σε διαμέρισμα στην Κηφισιά, σύμφωνα με πληροφορίες του L&O.
    Μία υπερήλικη γυναίκα, έπεσε θύμα «τεχνικών» της ΔΕΗ και έχασε μέσα σε λίγα λεπτά μεγάλο χρηματικό ποσό, ένα πανάκριβο ρολόι, και χρυσαφικά σημαντικής αξίας.
    Της χτύπησαν το κουδούνι σαν… κύριοι
    Πρωινές ώρες του Σαββάτου, ένα μέλος της συμμορίας χτύπησε το κουδούνι της 87χρονης στην οδό Ομήρου και της είπε ότι είναι υπάλληλος της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρικής ενέργειας. Όταν η γυναίκα άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος της έδειξε και μια κάρτα υπαλλήλου της ΔΕΗ, και την έπεισε να μπει στο διαμέρισμα της, να ελεχξει την διαρροή ρεύματος.
    Όταν μπήκε στο σπίτι, δεν έκλεισε τελείως την πόρτα και έδωσε την ευκαιρία σε έναν συνεργό του να «τρυπώσει» στο υπνοδωμάτιο και το σαλόνι. Ο υπάλληλος «μαϊμού» απασχολούσε την ηλικιωμένη, και της ζήτησε να βάλει στη κουζίνα μια κατσαρόλα με νερό, και να ανοίγει τα μάτια για να εντοπίσει την διαρροή ρεύματος.
    Ο δεύτερος ληστής «ξάφρισε» την άτυχη ηλικιωμένη
    Όση ώρα θύμα και δράστης ήταν στη κουζίνα, ο συνεργός του, βρήκε και άρπαξε 30.000 ευρώ σε μετρητά, ένα ρολόι Rolex αξίας 10.000 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 20.000 ευρώ. Όταν ο απατεώνας είδε τον συνεργό του να φεύγει τον ακολούθησε, λέγοντας στην ηλικιωμένη ότι διόρθωσε την βλάβη.
    Λίγα λεπτά αργότερα η 87χρονη, πήγε στο σαλόνι το είδε αναστατωμένο και όταν μπήκε στο υπνοδωμάτιο της, διαπίστωσε ότι έλειπε η περιουσία της. Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, και την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Κηφισιάς.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κηφισιά: Παρίσταναν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και άρπαξαν 30.000 ευρώ, Rolex και χρυσαφικά από 87χρονη
    Η Μετάλλαξη Όμικρον μεταδίδεται και προσβάλλει και τους εμβολιασμένους – Κινδυνεύουν και οι νοσήσαντες
    Συγκλονιστική η περιγραφή των αστυνομικών που έσωσαν την 38χρονη από τα χέρια του συζύγου της – «Φώναζε, βοήθεια με σφάζει» (βίντεο)
    Ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή: «Είμαι ευτυχισμένος» (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ