24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Πένθος για τον ηθοποιό Νικόλα Αγγελή: Πέθανε από κορονοϊό η μητέρα του, η δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου (εικόνα)


    Πένθος για τον ηθοποιό Νικόλα Αγγελή καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Ευγενία Χριστοπούλου η οποία ήταν δημοσιογράφος. Ο ηθοποιός μέσα από μήνυμά του στο Instagram έκανε γνωστή τη θλιβερή είδηση.
    Ανακοίνωση για τον θάνατό της εξέδωσε και η ΕΣΗΕΑ, αναφέροντας ότι η 69χρονη νοσούσε με κορονοϊό. Η κηδεία της Ευγενίας Χριστοπούλου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.
    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο της δημοσιογράφου
    «Έφυγε» από τη ζωή, έπειτα από μάχη με τον κορονοϊό, την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021, η δημοσιογράφος Ευγενία Χριστοπούλου σε ηλικία 69 ετών.
    Η Ευγενία Χριστοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1952 και μετά το πέρας των γυμνασιακών της σπουδών στο Β’ Γυμνάσιο Θηλέων, φοίτησε στο γαλλικό τμήμα του St. George Commercial College for Girls.
    Τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία ξεκίνησε από το Γραφείο Τύπου της Ενώσεως Ξενοδοχείων Ελλάδος το 1972, ενώ συγχρόνως έγραφε και το έντυπο της Ενώσεως, την «ΞΕΝΟΔΟΧΙΑ». Από το 1973 έως το 1978 εργάστηκε στη σύνταξη των περιοδικών «ΤΑΞΙΔΙ» και «ΚΡΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ» του Μανόλη Δουλγεράκη. Το 1978, διετέλεσε αρχισυντάκτης του περιοδικού “SORED” και το 1979, διευθύντρια παραγωγής του εκδοτικού οίκου «ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ» του Παύλου Μπακογιάννη. Από το 1980, εργάστηκε στο περιοδικό «ΟΜΑΔΑ» του Οργανισμού Λαμπράκη ως συντάκτρια και βοηθός ύλης. Κατόπιν, εργάστηκε στις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ», «ΒΗΜΑ», «ΓΝΩΜΗ», «ΕΙΔΗΣΕΙΣ» καθώς και στη δημόσια τηλεόραση, ως επικεφαλής του τμήματος του εξωτερικού δελτίου της ΕΡΤ2 και συγχρόνως, παρουσιάστρια ειδήσεων.
    Η Ευγενία Χριστοπούλου επέδειξε συνέπεια και επαγγελματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της, ενώ υπήρξε επιμελής, εργατική και παράδειγμα συναδελφικής αλληλεγγύης. Πολυμήχανη και πολυτάλαντη, ασχολήθηκε με επιτυχία με πολλά είδη ρεπορτάζ, όπως το ρεπορτάζ των υπουργείων Δημοσίων Έργων, Εμπορίου και Εθνικής Άμυνας, το ελεύθερο αλλά και το αθλητικό, γεγονός που σαφώς καταδεικνύει το ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων της, που την ανέδειξαν σε μια καταξιωμένη επαγγελματία.
    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, συλλυπείται βαθύτατα τον γιο της Νίκο Αγγελή και τους οικείους της. Η κηδεία της Ευγενίας Χριστοπούλου θα γίνει αύριο, Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021, στη 1 μ.μ., στο Κοιμητήριο Παπάγου.
    Ποιος είναι ο Νικόλας Αγγελής
    Ο Νικόλας Αγγελής είναι ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Γεννήθηκε στην Αθήνα και το 2005 αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά, ενώ από μικρός ήξερε ότι με αυτό ήθελε να ασχοληθεί.
    Οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική επιτυχία «Άγρια παιδιά» ως Νίκο κι έπειτα ακολούθησε μια μακρά πορεία στο χώρο.
    Η ανάρτησή του στο Instagram
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Συγκλονίζει Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. που απέτρεψε γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Τη βρήκαμε μαχαιρωμένη με το παιδί της δίπλα»
    Στοιχεία σοκ για την έμφυλη βία: 5.405 γυναίκες κάλεσαν τη γραμμή SOS το πρώτο 10μηνο του έτους
    Σοκ στον Βόλο: Γονείς χτύπησαν τη 15χρονη κόρη τους επειδή δεν πήρε πτυχίο Αγγλικών!
    Θεοδωρικάκος: «Στους δρόμους 10.000 αστυνομικοί για τις γιορτές» – Θα έχουν διπλή αποστολή (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ