14.6 C
Athens
13.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Σοκ στην Έδεσσα: 33χρονος έδειρε 17χρονη γιατί του ζήτησε να χωρίσουν – Στο νοσοκομείο η νεαρή


    Ένα απίστευτο περιστατικό βίας κατά μίας νεαρής κοπέλας συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (18/12) στην Έδεσσα, όταν μια 17χρονη δέχθηκε τα χτυπήματα από τον 33χρονο σύντροφό της έξω από το σπίτι της, επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.
    Ο 33χρονος φαίνεται ότι δεν μπορούσε να δεχθεί τον χωρισμό και της είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της, όταν η κοπέλα επέστρεφε από διασκέδαση.
    Την έσερνε από τα μαλλιά
    Η 17χρονη μαθήτρια έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια, ενώ τα πόδια της είχαν αίμα από τις πληγές που προκλήθηκαν καθώς ο 33χρονος την έσερνε στο δρόμο από τα μαλλιά. Στη συνέχεια, την έβαλε μέσα στο αμάξι του κι αφού της σκούπισε το αίμα από τα χέρια και τα πόδια, την απείλησε πως αν άνοιγε το στόμα της θα της έκανε χειρότερα πράγματα.
    Αναζητείται ο δράστης
    Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη και έντρομη έφτασε στο σπίτι της. Η μητέρα της σοκαρισμένη από την εικόνα της κόρης της κάλεσε την αστυνομία. Ο 33χρονος δράστης αναζητείται από την αστυνομία ενώ η οικογένεια έχει ήδη καταθέσει μήνυση.
    Σύμφωνα με το Voria.gr η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα σε πρόσωπο λαιμό και χέρια.
    Τα τραύματα ευτυχώς δεν ήταν σοβαρά και η κοπέλα βγήκε από το νοσοκομείο, ενώ η μητέρα της κατέθεσε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Έδεσσας, ενώ σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.
    Η 17χρονη με την έξοδο της από το νοσοκομείο προσήλθε και αυτή στο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κορονοϊός: 91 νεκροί και 662 διασωληνωμένοι – 2.831 νέα κρούσματα
    Καιρός: «Τσουχτερό» κρύο τη Δευτέρα – Πού θα έχει βροχές και χιόνια (βίντεο)
    Οπαδοί της Φέγενορντ επιτέθηκαν με πέτρες και πυρσούς στο λεωφορείο του Άγιαξ (βίντεο)
    Ισπανία: Σάλος με σεξουαλική κακοποίηση 1.237 παιδιών από ιερείς
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ