22 C
Athens
16.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Ληστεία σε φούρνο στο Μαρούσι – Έβγαλε μαχαίρι μπροστά σε μικρό παιδί!


    Μπροστά στα μάτια μικρού παιδιού, ένοπλος κακοποιός λήστεψε χθες (18/12) το απόγευμα γνωστό αρτοποιείο στη Λεωφόρο Κηφισίας στο Μαρούσι.
    Το αγοράκι είδε τις άγριες σκηνές που ξετυλίχτηκαν μπροστά του, καθώς ψώνιζε με τον πατέρα του. Ο γεροδεμένος ληστής, μπήκε στο κατάστημα, φορώντας κουκούλα και μάσκα κορονοϊού. Πλησίασε το ταμείο, έβγαλε το μαχαίρι, απείλησε τον υπάλληλο και ζήτησε να του δώσει τα χρήματα. Το θύμα στην θέα του αιχμηρού αντικειμένου, άνοιξε την ταμειακή, ο ένοπλος άπλωσε το χέρι του και άρπαξε από το ταμείο 150 ευρώ. Φεύγοντας αφαίρεσε και το τσαντάκι του 52χρονου υπαλλήλου, που περιείχε την ταυτότητά του, το δίπλωμα οδήγησης, τραπεζικές κάρτες, και τα κλειδιά του σπιτιού του και του αυτοκινήτου του.
    Την στιγμή της ληστείας εκτός από το παιδάκι με τον πατέρα του ήταν και τρεις υπάλληλοι του φούρνου, που είδαν τον δράστη να φεύγει τρέχοντας. Ενημέρωσαν την αστυνομία, περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά του κακοποιού, αλλά δεν βρέθηκε παρά τις εκτεταμένες έρευνες.
    Οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος έχουν καταγράψει τις κινήσεις του κουκουλοφόρου ληστή, και το οπτικό υλικό εξετάζει καρέ – καρέ κλιμάκιο της Ασφάλειας Αμαρουσίου που έχει αναλάβει και την έρευνα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είχε ακραίες φαντασιώσεις, κάποιες ποινικά κολάσιμες!» (βίντεο)
    Θεσσαλονίκη: «Προσπάθησε να τη βιάσει και να τη σκοτώσει» – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την αποτροπή της 18ης γυναικοκτονίας
    Νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στο Ηράκλειο: Ηλικιωμένος χτύπησε τη σύζυγό του με κοντάρι!
    Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Στο Ιπποκράτειο με κορονοϊό 8 μοναχές – «Δεν κολλάει στη μόνη» (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ