13 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Μαφιόζικη επίθεση στη Γλυφάδα: Συνέταιρος με μεγάλο όνομα της νύχτας το θύμα – Ήθελαν να τον φοβίσουν, όχι να τον σκοτώσουν


    Νέα ένοπλη επίθεση, στους κόλπους των κυκλωμάτων της νύχτας, σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 21:00 της Παρασκευής στη Γλυφάδα.
    Δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πλησίασαν και τραυμάτισαν τον 43χρομο Θ. Ε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 73.
    Ο συνεπιβάτης έβγαλε όπλο και πυροβόλησε το θύμα που ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του μάρκας Smart. Ο ένοπλος γάζωσε το αυτοκίνητο, και μία από τις σφαίρες τραυμάτισε τον επιχειρηματία στο χέρι.
    Στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο-Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά.
    Ποιος είναι ο 43χρονος
    Ο 43χρονος επιχειρηματίας, φέρεται να υπήρξε συνέταιρος με μεγάλο όνομα της νύχτας, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Ιανουάριο του 2018 στο Χαϊδάρι και μάλιστα με παρόμοιο τρόπο, από δράστες που επέβαιναν σε δίτροχο. Μια μοτοσυκλέτα με δύο άτομα είχε σταματήσει πλάι στο θωρακισμένο, πολυτελές αυτοκίνητό του και οι αναβάτες είχαν ανοίξει πυρ.
    Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. πάντως, το αποψινό χτύπημα ήταν προειδοποιητικό και οι δράστες δεν ήθελαν να τον σκοτώσουν, αλλά να τον εκφοβίσουν.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Πυροβολισμοί έπεσαν στη Γλυφάδα – Πληροφορίες για έναν τραυματία
    Καρέ καρέ η μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Ζεφύρι – Πώς ξετρύπωσαν οι αστυνομικοί τα ναρκωτικά (αποκλειστικές εικόνες)
    Φωτιά στη Φιλοθέη: Οι ένοικοι διέφυγαν έντρομοι από τις σκάλες – Στάχτη η τριώροφη πολυκατοικία (εικόνες & βίντεο)
    Κερατσίνι: Μαρτυρικός και ασφυκτικός ο θάνατος της 8χρονης Όλγας – Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ