17.5 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Έφοδος στο Ζεφύρι: Βρήκαν μισό κιλό ηρωίνη και σφαίρες – Επτά συλλήψεις, ταυτοποιήθηκαν οι «πιστολέρο» (εικόνες)


    Επτά συλλήψεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής από τις αστυνομικές δυνάμεις, που πραγματοποιούν επιχείρηση από το βράδυ της Πέμπτης (16/12) στο Ζεφύρι, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο με πυροβολισμούς σε σπίτι της περιοχής.
    Επίσης, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχει κατασχεθεί μισό κιλό ηρωίνη καθώς και πέντε σφαίρες των 9 χιλιοστών. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν ταυτοποιηθεί τα άτομα που πυροβολούν στο συγκεκριμένο βίντεο και πιθανότατα αναμένεται ακόμη μία σύλληψη.
    Να σημειωθεί ότι η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη.
    Δείτε φωτογραφίες του «L&O» από το σημείο
    Το βίντεο ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς
    Βίντεο ντοκουμέντο από ομάδα Ρομά στο Μενίδι που πυροβολεί στον αέρα με τουλάχιστον έξι όπλα, έφερε στο φως της δημοσιότητας το L&O.
    Όπως φαίνεται στο επίμαχο βιντεοληπτικό υλικό, η ομάδα των ατόμων πυροβολεί στον αέρα με εννιάρια πιστόλια και ημιαυτόματα.
    Οι ρίπες των όπλων έχουν στόχο με στείλουν μήνυμα επικυριαρχίας απέναντι σε αντίπαλη ομάδα για κάποια συγκεκριμένη περιοχή.
    Αίσθηση προκαλεί επίσης και η άνεση με την οποία οι παρευρισκόμενοι, εκτός των ατόμων που φέρουν τα όπλα, που παρακολουθούν τις ρίπες που πέφτουν.
    Άγνωστο παραμένει επίσης το που κατέληξαν οι σφαίρες, καθώς αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως «αν οι σφαίρες έπεφταν σε σπίτια εκτός οικισμού Ρομά θα υπήρχε ενημέρωση, αν έπεφταν σε σπίτια εντός καταυλισμού, ενδεχομένως να μην μάθουμε αν κάποιος έχει τραυματιστεί».
    Τα πυρά στην περιοχή του Μενιδίου είναι καθημερινά, παρά τις συνεχείς αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται για την πάταξη της εγκληματικότητας.
    Οι συγκεκριμένοι πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης.
    Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το L&O
    Αποκάλυψη L&O: Ρομά με όπλα της Αστυνομίας
    Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί και θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στα υψηλά κλιμάκια της Κατεχάκη προχώρησε το L&O.
    Όπως φαίνεται σε φωτογραφία ντοκουμέντο, Ρομά εμφανίζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να έχουν στην κατοχή τους όπλα που φέρουν το λογότυπο της Ελληνικής Αστυνομίας.
    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του L&Ο τα συγκεκριμένα όπλα είναι Usp είναι εννιάρια και κάποια εκ των οποίων έχουν κλαπεί από αστυνομικούς και για τα οποία είχαν χρεωθεί από την υπηρεσία. Για αυτό άλλωστε και φέρουν το λογότυπο της ΕΛ.ΑΣ.
    Αυτό που προκαλεί αίσθηση είναι πως εκτός των παράνομων όπλων που άπαντες γνωρίζουν ότι κυκλοφορούν τη Δυτικής Αττική, πλέον οι παραβατικοί Ρομά έχουν στην κατοχή τους και οπλισμό της επίσημης πολιτείας τα οποία μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να χρησιμοποιήσουν σε έκνομες ενέργειες.
    Το συγκριμένο γεγονός θα πρέπει να προκαλέσει τα αντανακλαστικά του αρχηγού του σώματος αλλά και των υψηλόβαθμων αξιωματικών του σώματος και να προβληματίσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Ήθελε να κάνουμε τα ακραία που έβλεπε στις πορνοταινίες – Είχε υλικό πάνω από 50 γυναίκες» (βίντεο)
    Αποκάλυψη «L&O»: Πλήρωναν τοξικομανείς να εμβολιαστούν για λογαριασμό τους – Ένας εξαρτημένος έλαβε τουλάχιστον 16 δόσεις
    Παναγιώτης Κουρουμπλής: Το πλούσιο παρασκήνιο της διαγραφής του μετά τη δήλωση για «δολοφόνους»
    Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Με καταθέσεις αστυνομικών συνεχίζεται σήμερα η δίκη
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ