16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Κορυδαλλός: Έστησαν ενέδρα σε έμπορο λαϊκής και του άρπαξαν 100 ευρώ


    Άνθρακας…ο θησαυρός για τρείς αδίστακτους κακοποιούς που είχαν στήσει ενέδρα σε έμπορο λαϊκών αγορών και του άρπαξαν το βαλιτσάκι του με μόλις 100 ευρώ!
    Η ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες Τετάρτη (15/12) το απόγευμα, στο Κορυδαλλό. Ο 67χρονος, δέχτηκε επίθεση όταν επέστρεψε από την λαϊκή αγορά και στάθμευσε το φορτηγάκι του, στην οδό Αγίας Βαρβάρας.
    Κατέβηκε από το όχημα, κρατώντας στο χέρι του ένα βαλιτσάκι με την ταμειακή μηχανή. Τότε τον πλησίασαν τρεις μαυροφορεμένοι, γεροδεμένοι νεαροί, έπεσαν πάνω του με δύναμη και τον ακινητοποίησαν. Ο ένας του κόλλησε το πιστόλι στα πλευρά και του είπε: «Άσε κάτω το βαλιτσάκι».
    Ο έμπορος φοβήθηκε, το άφησε στο δρόμο, το πήρε ο ένας από τους ληστές και εξαφανίστηκαν.
    Όπως είπε ο 67χρονος στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, στην ταμειακή μηχανή είχε μόνο 100 ευρώ σε κέρματα, και τα πολλά χρήματα τα είχε στην τσέπη του, αλλά οι ληστές δεν τον έψαξαν, καθώς πίστευαν ότι τα είχε στο βαλιτσάκι.
    Την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Κορυδαλλού.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    «Βόμβα» για τους «Ράδιο Αρβύλα» – Πρώην εργαζόμενη καταγγέλλει: «Ήξεραν όλοι ότι ο Παναγιωτόπουλος παρενοχλούσε τα κορίτσια στο γραφείο»
    Συγκλονιστική μαρτυρία: «Δέχθηκα σεξουαλική επίθεση μπροστά στο 11χρονο παιδί μου – Τα βράδια η Κυψέλη είναι τρομακτική» (βίντεο)
    Θύμα revenge porn 24χρονη στην Πάτρα: «Πήγα να αυτοκτονήσω και με σταμάτησε η μάνα μου»
    Διέρρηξαν το σπίτι αστυνομικού στην Καλλιθέα – Παραβίασαν χρηματοκιβώτιο και πήραν χρήματα και κοσμήματα
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ