17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Ράδιο Αρβύλα: Μετά τις γιορτές επιστρέφουν οι Ράδιο Αρβύλα – Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1


    Μετά τις γιορτές επιστρέφει το Ράδιο Αρβύλα στους τηλεοπτικές δέκτες, έπειτα από τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.
    Με ανακοίνωση του ο Ant1 έκανε δεκτό το χθεσινό αίτημα του Αντώνη Κανάκη και των συντελεστών της εκπομπής, με αποτέλεσμα η αυλαία φέτος να πέφτει δύο μέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο.
    Η ανακοίνωση του Ant1
    Παράλληλα, ο τηλεοπτικός σταθμός εκφράζει την αδιαπραγμάτευτη στήριξή του στην εκπομπή και τους ανθρώπους της ενώ το «Ράδιο Αρβύλα» και το «VINYΛΙΟ» θα επιστρέψουν και πάλι μετά τις γιορτές.
    «Ο ΑΝΤ1 ανταποκρίνεται στην επιθυμία του Αντώνη Κανάκη και όλων των συντελεστών του «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» ώστε η εκπομπή να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές δύο ημέρες πριν το προγραμματισμένο «διάλειμμα» των εορτών. Η απόλυτη στήριξη του σταθμού στην εκπομπή και τους ανθρώπους της είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι αγαπημένες εκπομπές «ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ» και «VINYΛΙΟ» θα είναι και πάλι στον τηλεοπτικό αέρα μετά τις γιορτές» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.
    Υπενθυμίζεται πως ο Αντώνης Κανάκης επεσήμανε την Τρίτη πως οι εκπομπές θα συνεχιστούν κανονικά από τη νέα χρονιά.
    Αντώνης Κανάκης: «Το Ράδιο Αρβύλα εννοείται πως θα συνεχίσει»
    Ειδικότερα, ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» είπε: «Το “Ράδιο Αρβύλα” εννοείται πως θα συνεχίσει, δεν θα επιτρέπαμε ποτέ και σε κανέναν που έχει κάνει αυτά τα πράγματα, να θίξει αυτήν την εκπομπή κι ό,τι κάνουμε, λέμε κι επικοινωνούμε. Το θέμα, όμως, δεν είναι το “Ράδιο Αρβύλα” αλλά όσα λέγαμε πριν. Είμαστε, όμως, άνθρωποι και αυτές οι εκπομπές χρειάζονται το βασικό συστατικό της κακής ψυχολογίας. Όχι απλά τώρα δεν είναι καλή, είμαστε χάλια, σε κατάσταση σοκ, όπως ποτέ στη ζωή μας».
    Πάντως, ο ίδιος είπε στη συνέχεια:
    «Αυτή η εβδομάδα ήταν η τελευταία πριν από τις διακοπές των εορτών και θα ξαναβγαίναμε στον “αέρα” στις 10 Ιανουαρίου. Ελπίζουμε ο χρόνος να είναι αρκετός για να μπορέσουμε κι εμείς να έρθουμε σε μια κανονικότητα και να αφήσουμε πίσω αυτό το πράγμα, όσο γίνεται».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου καταγγέλλει: «Έμπαινε με ψευδώνυμο σε σάιτ και κανάλια, είχε 4 βίντεο και 300 φωτογραφίες μου!» (βίντεο)
    Revenge Porn: Εξετάζεται να μετατραπεί σε κακούργημα η διακίνηση προσωπικών δεδομένων μέσω Διαδικτύου
    Εικόνες και βίντεο από τις συμπλοκές Ρομά στη Θεσσαλονίκη
    Freedom Pass: Παρατείνεται έως 30 Ιουνίου 2022 η χρήση των 150 ευρώ
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ