13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    «Αθλιότητα, δεν λέω άλλα γιατί μιλάμε δημόσια»: Έξαλλος ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο (βίντεο)


    Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ήταν το πρωί της Τετάρτης (15/12) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Ερωτηθείς σχετικά με την δράση αντιεμβολιαστών, υπό τον μανδύα των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» είπε πως αυτό που έγινε στην Πιερία είναι «παράλογο και παράνομο, για αυτό και διώκονται οι δράστες, που αντιμετωπίζουν δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την αρπαγή».
    Ο κ. Θεοδωρικάκος σχολίασε και όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και εμφανώς θορυβημένος από τα πεπραγμένα του πρώην συμπαρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα», χαρακτήρισε «θλιβερό κι απαράδεκτο» το συμβάν.
    Ο υπουργός έκανε μάλιστα λόγο για αθλιότητες και πρόσθεσε με νόημα πως «δεν θέλω να συνεχίσω γιατί μιλάμε δημόσια…».
    Όταν ερωτήθηκε για τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Αστυνομίας είπε: Γνωρίζω ότι η κοπέλα πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου το οποίο έπραξε τα δέοντα και έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη. Είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΛ.ΑΣ. έχει 73 υπηρεσίες που καλούν τις γυναίκες να καταγγέλουν παρόμοια προβλήματα για να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτό το τραγικό φαινόμενο.
    Όσον αφορά την υπόθεση των «Θεματοφυλάκων» ο κ. Θεοδωρικάκος είπε μεταξύ άλλων πως «συνεχίζουμε τις έρευνες για περιπτώσεις όπως αυτή της Πιερίας. Η ελευθερία του λόγου στην Ελλάδα είναι κατοχυρωμένη αρκεί να μην προσβάλλει τις ατομικές ελευθερίες των υπολοίπων».
    Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη επεσήμανε με νόημα πως «η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες της. Θέλω να πω στους πολίτες πως οι κρατικές Αρχές έχουν πλήρη εικόνα, κάνουν με πολύ καλό τρόπο την δουλειά τους και θα προστατεύσουν την κοινωνία από τέτοιες παράλογες και παράνομες ενέργειες», τονίζοντας πως «υπάρχουν και άλλοι πυρήνες σε όλη την χώρα, κυρίως στο λεκανοπέδιο Αττικής και στην βόρεια Ελλάδα».
    Ο κ. Θεοδωρικάκος είπε πως «δεν θα επαναληφθούν τα ακροδεξιά φαινόμενα του παρελθόντος, που οδήγησαν στην απόληξη της Χρυσής Αυγή, την οποία η Νέα Δημοκρατία οδήγησε στο δικαστήριο και στην φυλακή. Το 2021 δεν είναι 2012 και δεν θα επιτρέψουμε κάτι τέτοιο».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κινηματογραφική καταδίωξη στο Περιστέρι – Στα χέρια της Αστυνομίας ο ληστής των σούπερ μάρκετ
    Ιωάννινα: Συνελήφθη αλλοδαπός με 22 κιλά ινδικής κάνναβης – Την έκρυβε σε θερμοσίφωνα (εικόνες & βίντεο)
    Τεράστια πυρκαγιά στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου στο Χονγκ Κονγκ – Πάνω από 160 οι εγκλωβισμένοι (βίντεο)
    Σοκ με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Οι καταγγελίες εναντίον του, η αντίδραση των «Ράδιο Αρβύλα» και ο εφιάλτης της πρώην του
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ