17.2 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Ζάκυνθος: Στα πρόθυρα της καταστροφής το γνωστό ναυάγιο


    «Θερίζει» η κακοκαιρία που πλήττει την χώρα το ναυάγιο της Ζακύνθου, με τις τελευταίες εικόνες που έχουν βγει στην δημοσιότητα, να δείχνουν ότι το σιδερένιο σκαρί του πλοίου βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής.
    Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ελήφθησαν χθες (Δευτέρα 13/12), το πλοίο έχει μεταφερθεί από την φορά των ανέμων και τον κυματισμό λίγα μέτρα από τη θάλασσα, κάτι το οποίο καθιστά πλέον την τύχη του ναυαγίου αβέβαιη.
    Οι σκουριασμένες λαμαρίνες του πλοίου έχουν κοπεί σε πολλά σημεία και το κουφάρι έχει πλέον γεμίσει με άμμο. Κάτοικοι της περιοχής εκτιμούν ότι η διάσημη φωτογραφία του ναυαγίου δεν πρόκειται να είναι ξανά όπως την ξέραμε.
    Στην καλύτερη περίπτωση οι τουρίστες ο επόμενο καλοκαίρι θα αντικρύσουν μια τελείως διαφορετική εικόνα!
    Έκκληση του Διονύση Τσουκαλά – Μπλακάκι για την περιοχή
    «Έκκληση προς τους τοπικούς διοικούντες του νησιού και συγκεκριμένα στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζάκυνθου, για το πλάτωμα του Ναυαγίου αλλά και την παραλία του Ναυαγίου. Ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της τοποθεσίας ας αφήσουν της οχθρίες και τα εγώ τους και να μονιάσουν για το κοινό καλό του νησιού και των Ζακυνθινών. Πρέπει να ενεργήσουν τώρα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του Ναυαγίου. Σε συνεργασία και με την θαλάσσια τουριστική δραστηριότητα των πλοιοκτητών Ζακύνθου. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συσταθεί η Α.Ε ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ Η ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ.. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΔΙΟΝΎΣΙΟΣ-ΜΠΛΑΚΑΚΙ»
    Το εγκαταλελειμμένο Ναυάγιο της Ζακύνθου
    Δείτε φωτογραφίες από το Ναυάγιο της Ζακύνθου

    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Μπαράζ καταγγελιών για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Ήμουν 15 χρονών – Μου ζήτησε να τον φιλήσω και μου έδωσε μία στον κ@λο!»
    Εγκέφαλος της εγκληματικής οργάνωσης ο «Χαμπίμπι»: Κύκλωμα που διακινούσε μετανάστες και ναρκωτικά με κέρδη σχεδόν 1 εκατ.ευρώ!
    Τραγωδία στο Καματερό: Έσπασαν τζάμι και έσωσαν ένα 2χρονο κορίτσι – 13 παιδιά είχε η οικογένεια (εικόνες)
    Νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια, με 8 βίντεο και φωτογραφίες άλλων γυναικών» (βίντεο)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ