20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Σάλος στο twitter με το σχόλιο της Λατινοπούλου για τον Καπουτζίδη: «Τι σχέση έχει ο αυτοπροσδιορισμός με την παιδεραστία;»


    Την αντίδραση στα social media έχει προκάλεσε ένα νέο βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου στον λογαριασμό της στο Instagram, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τα δικαιώματα των ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ.
    Συγκεκριμένα, η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, ξεκίνησε το βίντεο με τίτλο «Δεν είσαι ό,τι δηλώσεις», αναφέροντας: «Γινόμαστε μάρτυρες διάφορων δηλώσεων ατόμων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, τα οποία ουσιαστικά παραπονιούνται πως έχουν λιγότερα δικαιώματα σε σχέση με τους υπόλοιπους αλλά και πως μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως επιθυμούν και να έχουν προνόμια και δικαιώματα με βάση τον αυτοπροσδιορισμό τους».
    Μάλιστα, προκειμένου να στηρίξει το επιχείρημα της ότι οι νόμοι του κράτους έχουν την ίδια ισχύ για όλους, έφερε το παράδειγμα του νόμου της Σαρίας, ενώ χαρακτήρισε την καταπίεση των δικαιωμάτων στην Ευρώπη ως «συνειδητό ψέμα προπαγανδιστικής ατζέντας».
    Στη συνέχεια, εξίσωσε το ζήτημα του αυτοπροσδιορισμού με ποινικά εγκλήματα, όπως η παιδεραστία. «Δηλαδή ενώ είμαι άντρας νιώθω γυναίκα, ή είμαι γυναίκα αλλά νιώθω άντρας ή δεν νιώθω ούτε άντρας ούτε γυναίκα και έτσι θέλω να με αντιμετωπίζει και η κοινωνία αλλά και η πολιτεία. Η συζήτηση αυτή οδηγεί σε πολύ σκοτεινά μονοπάτια που εάν οδηγηθούμε θα καταλήξουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας. Για παράδειγμα τι θα γίνει αν ένας 70χρονος συνευρεθεί με 13χρονη και αυτοπροσδιοριστεί ως 15χρονος, γιατί πολύ απλά τόσο αισθάνεται ότι είναι; Θα μπορεί να αιτηθεί αλλαγή νομικού πλαισίου για τη συνεύρεση με ανήλικο και δεν θα πούμε πως είναι παιδεραστία», ανέφερε.
    Αναφέρθηκε ακόμα και στην περίπτωση της αιμομιξίας: «Τι θα γίνει αν δύο αδέλφια αυτοπροσδιοριστούν ως μη συγγενείς, συνάψουν σχέση και επιθυμούν να υιοθετήσουν, ισχυριζόμενοι πως θα είναι μια πολύ όμορφη, στοργική οικογένεια γεμάτη αγάπη;.
    Τι θα γίνει αν κάποιος ισχυριστεί πως γεννήθηκε βίαιος σαν λιοντάρι και σκοτώνει κόσμο; Θα δεχθούμε πως γεννήθηκε βίαιος και θα απαλλαγεί από κάθε ποινή;
    Δεν μπορεί να αλλάζουν οι νόμοι σε κάθε περίπτωση αυτοπροσδιορισμού δεν θα σταθεί όρθιο κανένα αξιακό σύστημα και θα καταλήξουμε να ζούμε με το νόμο της ζούγκλας», τόνισε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.
    Στο τέλος, έθεσε και δύο σχετικά ερωτήματα στον Γιώργο Καπουτζίδη.
    «Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις;» και πρόσθεσε: «Διαφωνείτε κ. Καπουτζίδη πως δεν μπορεί και δεν πρέπει η κοινωνία να αλλάξει τα δομικά της στοιχεία πχ την οικογένεια προς χάριν ενός μικρού ποσοστού των μελών της;
    Που θα βάλουμε επιτέλους μια κόκκινη γραμμή σε όλον αυτόν τον παραλογισμό που μαστίζει τις σημερινές δυτικές κοινωνίες;, κατέληξε.
    Το βίντεο έφερε αντιδράσεις
    Το νέο βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχολιάστηκε και ξεσήκωσε έντονες αντιδράσεις στο twitter, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.
    #xamogelakaipali Ο πρωθυπουργός πρέπει φωνές σαν της κυρίας Λατινοπουλου να τις ξεριζώνει γιατί τον πάνε πίσω ….λέει πολλά και για πολλά θέματα που δεν ταιριάζουν σ,έναν δυτικό κόσμο,αν θέλουμε ν, ανήκουμε σ,αυτόν αλλά και η κοινωνική μας παιδεία πρέπει ν, αλλάξει…..????????
    — Τανια (@O3stRkKfcUkOSUR) December 12, 2021
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Δολοφονία στη Γλυφάδα: Απολογείται ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του
    Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Θρίαμβος για τον Νίκο Ανδρουλάκη: Σάρωσε με 67,8% – Οι κινήσεις της επόμενης ημέρας
    Στην Ευελπίδων ο «ψευτογιατρός» για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Απολογείται για μια ακόμη κατηγορία
    Θρίλερ στο Μενίδι: Άνδρας κρατούσε όμηρο τη μητέρα του και απειλούσε να τη σκοτώσει – Τραυμάτισε αστυνομικό
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ