17.4 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Δολοφονία στη Γλυφάδα: Απολογείται ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του


    Το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου αναμένεται να περάσει σήμερα ο 51χρονος άνδρας που κατηγορείται για τη στυγερή δολοφονία του 66χρονου συντρόφου της μητέρας του, την περασμένη Πέμπτη (9/12) στη Γλυφάδα.
    Από την εισαγγελία Πρωτοδικών έχει ασκηθεί σε βάρος του 51χρονου ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία. Αμέσως μετά την απολογία του κατηγορούμενου ανακριτής και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για τη περαιτέρω ποινική του μεταχείριση, αν δηλαδή θα τον προφυλακίσουν ή όχι.
    Το στυγερό έγκλημα έχει αποτυπωθεί σε βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας. Ο 51χρονος φαίνεται να πλησιάζει τον άτυχο άνδρα και να τον μαχαιρώνει πολλές φορές ενώ ακούγεται και ο ήχος από τον πυροβολισμό.
    Βάσει των έως τώρα στοιχείων, ο 51χρονος δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από το κατάστημα όπου βρισκόταν το θύμα και όταν τον είδε, πήγε και χωρίς να του πει σχεδόν τίποτα, άρχισε να τον μαχαιρώνει. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης έπληξε το θύμα με 15 μαχαιριές και παρά το γεγονός ότι ο 66χρονος έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, δεν σταμάτησε εκεί, αλλά τον πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο στο κεφάλι.
    «Ήμουν αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Ήξερα την ώρα που έρχεται στη δουλειά και του είχα στήσει καρτέρι. Με είχαν αφήσει έξω από την περιουσία που είχαμε αποκτήσει» φέρεται να είπε ο 51χρονος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
    Κατά πληροφορίες ο δράστης ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Δανία όπου και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά. Ωστόσο, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς η επιχείρηση είχε χρεοκόπησε.
    Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του δράστη και σύντροφος του θύματος στην προανακριτική της κατάθεση ανέφερε ότι δεν γνώριζε ότι ο γιος της βρίσκεται στην Ελλάδα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Έγκλημα στη Κυπαρισσία: Νεκρός ο Ρουμάνος που «τσιμέντωσε» την γυναίκα του – Κρεμάστηκε στο κελί του
    Τραγικές εικόνες από την κακοκαιρία – Διασώσεις με βάρκες και εγκλωβισμοί σε σπίτια και οχήματα
    Συνεχίζεται η κακοκαιρία: Σφοδρές καταιγίδες και χιόνια – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα
    Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης της φαρμακαποθήκης ο νεκρός 34χρονος που σφηνώθηκε στη συρόμενη πόρτα
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ