21.3 C
Athens
14.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
More

    Εξάρχεια: Στρατιωτικός κατηγορήθηκε για βιασμό επειδή της ζήτησε να φύγει από το σπίτι!


    Σε απρόσμενες περιπέτειες μπλέχτηκε 50χρονος στρατιωτικός, καθώς η αλλοδαπή που φιλοξενούσε στο σπίτι του, όταν της ζήτησε να φύγει τον κατήγγειλε για βιασμό!!!
    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O ο χαμηλόβαθμος αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, είχε βρει την 38χρονη κοπέλα από την Εσθονία να κοιμάται στα παγκάκια, την λυπήθηκε και με την συναίνεση της γυναίκας του, την φιλοξενούσαν στο σπίτι τους τα Εξάρχεια τους τελευταίους έξι μήνες.
    Τις τελευταίες δέκα ημέρες, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο στρατιωτικός, άλλαξε η συμπεριφορά της, έπινε μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένεια του.
    Το βράδυ της Πέμπτης της ζήτησε να φύγει από το σπίτι, την συνόδευσε μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας, με την αλλοδαπή να αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το διαμέρισμα, και να φωνάζει με όλη της την δύναμη.
    Γείτονες που άκουσαν την φασαρία ενημέρωσαν το 100. Στην οδό Χαριλάου Τρικούπη έφτασαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που προσήγαγαν τον 50χρονο και την 38χρονη στο Τ. Α Εξαρχείων.
    Εκεί η κοπέλα από την Εσθονία μήνυσε τον ανθυπασπιστή και τον κατηγόρησε ότι την βίαζε τους έξι μήνες φιλοξενίας, με τελευταία φορά στις 8 Δεκεμβρίου 2021. Ο ένστολος αρνήθηκε τις κατηγορίες και αναφέρθηκε στο πως βρήκε στο δρόμο την κοπέλα, και με πόση αγάπη την περιέθαλψε η γυναίκα του και η υπόλοιπη οικογένεια του.
    Υπέβαλε και ο ίδιος μήνυση σε βάρος της 38χρονης και έτσι συνελήφθησαν και οι δύο, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Εξαρχείων.
    Οδηγήθηκαν χθες Παρασκευή (10/12) στον Εισαγγελέα όπου εκεί η αλλοδαπή φέρετε να ανακάλεσε τις κατηγορίες, και αφέθηκαν ελεύθεροι.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Καιρός: Νέα επιδείνωση από σήμερα – Βροχές και καταιγίδες σε όλη την χώρα
    Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η απόφαση του Μισθοδικείου για τους συνταξιούχους δικαστές στην «ατζέντα» της Γενικής Συνέλευσης της 18ης Δεκεμβρίου
    Σοκ στο Κρήτη: Στο νοσοκομείο 61χρονος που δέχτηκε άγρια επίθεση στην παραλιακή
    Πολωνία: 61χρονος συνελήφθη για κατασκοπεία υπέρ της Ρωσίας
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ