15 C
Athens
13.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Αναστάτωση στον Πύργο: Πυροβολισμοί «ξύπνησαν» τους κατοίκους – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.


    Στο «πόδι» σηκώθηκε η γειτονιά στην οδού Αλφειού, στην ανατολική πλευρά της πόλης του Πύργου χθες (9/12) το βράδυ, από δυνατούς κρότους που σύμφωνα με πληροφορίες πιθανότατα πρόκειται για πυροβολισμούς.
    Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Πύργου μετέβησαν στην περιοχή, όπου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εξέτασαν τους χώρους που σύμφωνα με την καταγγελία ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, όπως επίσης έλαβαν και κάποιες μαρτυρίες κατοίκων επί της οδού Αλφειού.
    Παράλληλα, οι άνδρες της Ασφάλειας φαίνεται ότι εξετάζουν και οπτικοακουστικό υλικό επιχειρήσεων ή κατοικιών που για λόγους ασφαλείας διέθεταν κάμερες στην περιοχή, προκειμένου να εξακριβώσουν είτε τους δράστες των πυροβολισμών, είτε κάποια άλλη ύποπτη κίνηση.
    Πρόκειται για περιστατικό ιδιαίτερα περίεργο, από το οποίο σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες θα μπορούσε να υπάρξει και άμεσος κίνδυνος για τη ζωή συνανθρώπων μας και κυρίως εργαζομένων, αφού εκείνη την ώρα λειτουργούσαν επιχειρήσεις και πρατήρια καυσίμων στο συγκεκριμένο σημείο.
    Πηγή: patrisnews.com
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του, έλεγε ότι έπεσε από τη σκάλα (βίντεο)
    Διασωληνώθηκε ο Γιώργος Τράγκας – Νοσηλεύεται για 6η μέρα στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» με κορονοϊό
    Εμβολιασμοί στα παιδιά 5-11 ετών: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για ραντεβού – Όλες οι πληροφορίες
    Δολοφονία στη Γλυφάδα: Στον εισαγγελέα ο 51χρονος που σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ