21.3 C
Athens
16 C
Thessaloniki
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
More

    Δεν έβαλε μυαλό! Αρνητής ιερέας στη Μαγνησία, παρότι νόσησε με κορονοϊό, έστελνε SMS με θεωρίες συνωμοσίας κατά των εμβολίων


    Μετά την είδηση ότι ο ιερέας των Καναλίων στη Μαγνησία, στέλνει SMS στους πιστούς με άρθρα και ειδήσεις που είναι αντίθετα με τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, καθώς και με θεωρίες συνωμοσίας, ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, ετοιμάζεται να αποστείλει σε όλους τους ιερείς της Μητρόπολης Δημητριάδος τη δεύτερη κατά σειρά εγκύκλιο.
    Η είδηση, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έγινε γνωστή από ανθρώπους του ποιμνίου του ιερέα, που ενοχλήθηκαν από την ενέργειά του αυτή, όταν μάλιστα ο ίδιος ο ιερέας όπως επισημαίνουν, νόσησε, καθώς και η πολυμελής οικογένεια του.
    Παράλληλα, σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη περιοχή του Δυτικού Πηλίου, έχουν καταγραφεί αρκετοί θάνατοι, τόσο ηλικιωμένων τροφίμων του Σουρλίγκειου Γηροκομείου (στη δικαιοσύνη η υπόθεση για ποινικές ευθύνες), όσο και πολιτών.
    Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάντιος, είπε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του στην ΕΡΤ ότι «η υπόθεσε αφορά τα Κανάλια, αλλά δεν είναι είναι για τα κανάλια», και ενημέρωσε ότι αφενός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο ιερέας, αφετέρου θα εκδώσει εντός ημέρες εγκύκλιο για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού.
    Ο εν λόγω ιερέας στην ουσία υιοθετεί κείμενα και αναρτήσεις άλλων. Δεν πρόκειται για δική του αρθρογραφία, ωστόσο η καθημερινή διακίνηση τέτοιων άρθρων, όχι μόνο δεν βοηθάει στην αυξημένη θνητότητα που καταγράφεται στην Μαγνησία, τουναντίον προκύπτουν ευθύνες για την ανεύθυνη, το λιγότερο, αν όχι επικίνδυνη στάση που υιοθετεί.
    Ο Δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, όταν ρωτήθηκε και εκείνος από την ΕΡΤ, είπε δεν γνώριζε κάτι και δεν είχε πέσει στην αντίληψή του ή δεν του είχαν διαμαρτυρηθεί κάτοικοι της περιοχής.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Εξαρθρώθηκε κύκλωμα πλαστογραφίας: Κατασχέθηκαν πάνω από 900 ταξιδιωτικά έγγραφα – Απάτη ύψους 400.000 ευρώ
    Αυτά είναι τα κελιά του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη στις φυλακές Τρίπολης (εικόνα & βίντεο)
    Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχεται σφοδρή κακοκαιρία με έντονες καταιγίδες – Πότε θα «χτυπήσει» την Αττική
    Ο #Captain_Tsipras έγινε trend στο Twitter – «Φωτιά» τα σχόλια για τον νέο καπετάνιο
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ