13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Ηράκλειο: Αλλάζει σχολείο ο μαθητής που έριξε αντισηπτικό σε νερό συμμαθητών του


    Ο μαθητής που έριξε αντισηπτικό στο νερό συμμαθητριών του στο Ηράκλειο, θα αλλάξει σχολικό περιβάλλον.
    Ήταν πολύ δύσκολο να καταλήξουν σε αυτή την απόφαση, όμως, οι καθηγητές του Γυμνασίου του Ηρακλείου, όπου έγινε το περιστατικό με το αντισηπτικό στα μπουκάλια νερού μαθητριών του, έκριναν ότι αυτό έπρεπε να κάνουν.
    Στην τελευταία συνεδρίασή του, ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε την αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος για τον έναν μαθητή. Το άλλο παιδί που είχε υποδειχθεί ως επίσης θύτης, είχε πάρει μετεγγραφή.
    Σύμφωνα με το cretalive.gr, το θέμα, έχει ακολουθήσει, επίσης, τη νομική οδό, καθώς οι γονείς των δύο κοριτσιών υπέβαλαν μήνυση με την οποία στρέφονται κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου.
    Υπενθυμίζεται ότι οι δύο μαθήτριες χρειάστηκε να κάνουν εισαγωγή στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου παρέμειναν για ένα 24ωρο, ενώ για την περίπτωση τους ενημερώθηκε και το Κέντρο Δηλητηριάσεων του Υπουργείου Υγείας για να δοθούν οι ανάλογες οδηγίες.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    «Υπουργείο Θεραπείας»: Είχε παραρτήματα σε Σάμο, Ικαρία – Η 49χρονη κυκλοφορούσε με τζιπ και πινακίδες με επιγραφή «υπουργός»
    Βίντεο-ντοκουμέντο από την απόπειρα κλοπής ΑΤΜ στα Διαβατά Θεσσαλονίκης – Ξήλωσαν την γυάλινη είσοδο!
    Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ – Αναμένονται εξελίξεις
    Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα προσωρινά σήμερα – Πώς υπολογίζεται
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ