13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στην πρυτανεία του ΑΠΘ (εικόνες)


    Ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε στην πρυτανεία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) σήμερα (9/12) το μεσημέρι.
    Περίπου 70 άτομα ξεκίνησαν από τη Σχολή Θετικών Επιστημών (ΣΘΕ) και με πορεία στους χώρους του Πανεπιστημίου κατευθύνθηκε προς το κτήριο διοίκησης και καλούσαν τον πρύτανη, Νίκο Παπαϊωάννου να κατέβει από το γραφείο του. Μάλιστα, η φύλαξη της πρυτανείας κατέβασε προσωρινά ρολά στο κτήριο έως ότου αποχωρήσουν οι διαδηλωτές, οι οποίοι λίγο πριν φύγουν φώναξαν συνθήματα κατά του Νίκου Παπαϊωάννου.
    Η σημερινή (9/12) παρέμβαση αφορά την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΣΘΕ – αντιεξουσιαστών για στέκι-κατάληψη στο κυλικείο του βιολογικού, το οποίο αναμένεται να μετατραπεί σε αίθουσα αναμονής.
    Νωρίτερα η ομάδα αντιεξουσιαστών πέταξε φέιγ βολάν και στη Νομική Σχολή, ενώ έχουν αφισοκολλήσει έντυπα για κάλεσμα σε συγκέντρωση την επόμενη Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, στις 18.00.
    Δείτε τις εικόνες:
    Πηγή: thesstoday.gr
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    «Υπουργείο Θεραπείας»: Είχε παραρτήματα σε Σάμο, Ικαρία – Η 49χρονη κυκλοφορούσε με τζιπ και πινακίδες με επιγραφή «υπουργός»
    Βίντεο-ντοκουμέντο από την απόπειρα κλοπής ΑΤΜ στα Διαβατά Θεσσαλονίκης – Ξήλωσαν την γυάλινη είσοδο!
    Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες Γιαννάκου για VIP ΜΕΘ – Αναμένονται εξελίξεις
    Επίδομα παιδιού: Κλείνει η πλατφόρμα προσωρινά σήμερα – Πώς υπολογίζεται
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ