ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Ο Ρουβίκωνας «μπούκαρε» σε συμβολαιογραφείο και τα έκανε γυαλιά-καρφιά (βίντεο)

Newsroom 18-05-2018 11:34
Ο Ρουβίκωνας «μπούκαρε» σε συμβολαιογραφείο και τα έκανε γυαλιά-καρφιά (βίντεο)
Σε ανακοίνωσή της η ομάδα ισχυρίζεται πως «η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών».

Επίθεση σε συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Ρουβίκωνας. Τα μέλη του Ρουβίκωνα ανακοίνωσαν την επίθεση με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, σημειώνοντας πως «η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών». Στη συνέχεια έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο όπου καταγράφεται καρέ-καρέ η επίθεση.
Ολόκληρο το κείμενο του Ρουβίκωνα έχει ως εξής: «Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση. Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία. Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας. Θα ακολουθήσει βίντεο».

Ρουβίκωνας: Επίθεση στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία from Rouvikonas on Vimeo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo