• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Το «υπουργείο Θεραπείας» είχε παραρτήματα σε Σάμο και Ικαρία - Η 49χρονη κυκλοφορούσε με τζιπ και πινακίδες με επιγραφή «υπουργός»!

lawandorder.gr 09-12-2021 12:27 Τελευταία ενημέρωση: 09-12-2021 12:49
Το «Υπουργείο Θεραπείας στη Σάμο / Φωτογραφία: Youtube
Το «υπουργείο Θεραπείας» είχε παραρτήματα σε Σάμο και Ικαρία - Η 49χρονη κυκλοφορούσε με τζιπ και πινακίδες με επιγραφή «υπουργός»!
Το «υπουργείο Θεραπείας» λειτούργησε στο Πυθαγόρειο της Σάμου το 2019 για λίγους μόνο μήνες

Στη Σάμο και την Ικαρία υπήρχαν παραρτήματα η 49χρονη Βρετανίδα «υπουργός Θεραπείας».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το «υπουργείο Θεραπείας» που σήμερα είναι κλειστό, λειτούργησε στο Πυθαγόρειο της Σάμου το 2019 για λίγους μόνο μήνες, πουλώντας κατά κύριο λόγο βότανα.

Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής θυμούνται τον τρόπο με τον οποίο πλήρωναν για τις αγορές τους, όσοι το επισκέπτονταν. Συγκεκριμένα, αγόραζαν βότανα και για ρέστα τους έδιναν βότσαλα τα οποία χρησιμοποιούσαν στην επόμενη αγορά.

Η «υπουργός» κυκλοφορούσε με τζιπ χωρίς πινακίδες το οποίο έφερε την επιγραφή «υπουργός», προβληματίζοντας τις αρχές και τους πολίτες.

Ακολούθησε η απαραίτητη έρευνα με συνέπεια το «υπουργείο» να κλείσει τα γραφεία του στη Σάμο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο πλαίσιο της έρευνας, έγινε μια προσαγωγή, χωρίς να έχουν προκύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo