16.4 C
Athens
13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Επίδομα θέρμανσης: Ξεκινούν οι πληρωμές – Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν προκαταβολές


    H διαδικασία πληρωμής των προκαταβολών του φετινού επιδόματος θέρμανσης αρχίζει και μέχρι αύριο Παρασκευή (10/12), περίπου 680.000 δικαιούχοι που υπέβαλαν τη σχετική αίτηση στο myΘέρμανση έως το τέλος Νοεμβρίου θα πληρωθούν.
    Η καταχώρηση των παραστατικών για τις αγορές τους θα πρέπει να γίνει έως τις 15/12.
    Σε ό,τι αφορά τους νέους δικαιούχους, αυτοί αναμένεται να λάβουν ολόκληρο το επίδομα θέρμανσης μέχρι και τα τέλη του Δεκεμβρίου, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει τόσο η αίτηση όσο και η καταχώρηση των παραστατικών να γίνει μέχρι τις 15/12. Το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο επίδομα θέρμανσης στους παλαιούς δικαιούχους.
    Από εκεί και πέρα, το νέο έτος και συγκεκριμένα μέχρι και τις 28 Φλεβάρη θα πληρωθεί το επίδομα για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Ιανουαρίου και υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Φεβρουαρίου.
    Παράλληλα, έως τις 29 Απριλίου θα πληρωθεί το επίδομα για το σύνολο των αγορών που θα τιμολογηθούν έως την 31η Μαρτίου, υπό την προϋπόθεση καταχώρισης των απαιτούμενων στοιχείων έως και τις 15 Απριλίου.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ερμού: Τρομοκρατημένα 2 ανήλικα κορίτσια με άνδρες που τις «κυνηγούσαν» στη μέση του δρόμου – Επενέβησαν αστυνομικοί
    Δίκη «ψευτογιατρού» – Συγκλονίζει η σύζυγος καρκινοπαθούς που πέθανε σε ηλικία 46 ετών: «Ήθελε να τον βλέπει να αργοπεθαίνει!»
    Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Νεκρός 64χρονος που έπεσε από φωταγωγό πολυκατοικίας!
    Τρίκαλα: Παλικάρι 104 ετών «βάζει τα γυαλιά» σε πολύ νεότερους – Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού (εικόνα)
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ