19.2 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Πελέ: Ξανά στο νοσοκομείο με καρκίνο ο θρύλος της μπάλας


    Ο θρύλος του ποδοσφαίρου Πελέ, εισήχθη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο.
    Σύμφωνα με ανακοινωθέν του νοσοκομείου, ο 81χρονος Πελέ θα συνεχίσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο του παχέος εντέρου με τον οποίο διαγνώστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο. Το ανακοινωθέν προσθέτει πως ο πρώην διεθνής παίκτης της Βραζιλίας είναι σε σταθερή κατάσταση και αναμένεται να πάρει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.
    Ο τρεις φορές νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου του παχέος εντέρου το Σεπτέμβριο και πέρασε σχεδόν ένα μήνα στο νοσοκομείο. Το νοσοκομείο ανέφερε τότε ότι θα έπρεπε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.
    Σύμφωνα με το νοσοκομείο, ο Πελέ «συνεχίζει» τη θεραπεία του. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου είπε στο Twitter τον περασμένο μήνα ότι είναι «καλά» και αισθάνεται καλύτερα «κάθε μέρα».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ερμού: Τρομοκρατημένα 2 ανήλικα κορίτσια με άνδρες που τις «κυνηγούσαν» στη μέση του δρόμου – Επενέβησαν αστυνομικοί
    Δίκη «ψευτογιατρού» – Συγκλονίζει η σύζυγος καρκινοπαθούς που πέθανε σε ηλικία 46 ετών: «Ήθελε να τον βλέπει να αργοπεθαίνει!»
    Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Νεκρός 64χρονος που έπεσε από φωταγωγό πολυκατοικίας!
    Τρίκαλα: Παλικάρι 104 ετών «βάζει τα γυαλιά» σε πολύ νεότερους – Εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού (εικόνα)
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ