17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Λαβ Σόρρυ: Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ δεν κοιμόταν από τη μεγάλη επιτυχία – «Στη γειτονιά έβγαινα μόνο τα βράδια»


    Η δεκαετία του ’90 μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και «χρυσή εποχή» της ελληνικής τηλεόρασης κατά κύριο λόγο στο MEGA και το ANT1. Σημείο αναφοράς για μεγάλα σόου, αλλά και κυρίως γι’ αυτές, για τηλεοπτικές σειρές που άφησαν εποχή.
    Τα πρώτα νηπιακά βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης έχουν να επιδείξουν μερικές από τις πιο επιτυχημένες, εμπορικά και όχι μόνο, δραματικές και κωμικές σειρές. Απαράδεκτοι, Τρεις Χάριτες, Της Ελλάδος τα Παιδιά, Ντόλτσε Βίτα, Ψίθυροι Καρδιάς, Δυο Ξένοι, Λόγω Τιμής, Εγκλήματα ήταν μόνο μερικά από τα τηλεοπτικά προγράμματα που άφησαν εποχή και μνημονεύονται ως σήμερα ως φάρος για την καλή, αυθεντική ελληνική τηλεόραση.
    Ο Σάκης ο υδραυλικός και το Λαβ Σόρρυ
    Έπειτα από τρία χρόνια τεράστιας επιτυχίας του Χάι Ροκ, η Ελένη Μαβίλη υπογράφει για το MEGA ένα ακόμη sitcom με τη χαρακτηριστική slowmotion αισθητική και τους κάπως ρομποτικούς διαλόγους.
    Ο έρωτας του Σάκη του υδραυλικού για μια κοπέλα της καλής κοινωνίας, παρότι προβλήθηκε το 1994, φαίνεται πως μαγνήτισε το τηλεοπτικό κοινό. Η σειρά έσπασε κάθε κοντέρ τηλεθέασης και σύστησε στον κόσμο μια ηθοποιό που διέγραψε τη δική της πορεία στο χώρο, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ.
    Η κυρία «Παρακαλώ πολύ», το κορίτσι με την τέλεια οργανωμένη ζωή που σάρωσε σαν σίφουνας ο κιμπάρης και κάπως αψύς Τάσος Χαλκιάς ως υδραυλικός, θυμάται σήμερα ορισμένα από τα ενσταντανέ της περιόδου εκείνης που την έκαναν διάσημη στο πανελλήνιο.
    Η επιτυχία της σειράς Λαβ Σόρρυ
    Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, μιλώντας στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» σχολιάζει πως η επιτυχία της σειράς βρίσκεται κατά την άποψή της στον αταίριαστο έρωτα του υδραυλικού με την περσόνα που υποδυόταν.
    Η ηθοποιός θυμάται πως η αγάπη του κόσμου ήταν τεράστια και οι πρωταγωνιστές λάμβαναν τότε βουνά από γράμματα θαυμαστών και τηλεθεατών. Όπως λέει άλλωστε, υπήρξε επεισόδιο που έφτασε σε τηλεθέαση ακόμη και το 73% (Να σημειώσουμε πως σήμερα επιτυχία είναι ακόμη και το 17%).
    Τι αναπολεί από εκείνη τη σειρά
    Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ είχε μόλις αποφοιτήσει από τη δραματική σχολή και όπως λέει, θυμάται πολύ έντονα τις αγωνιώδεις προσπάθειές της να παίξει μπροστά στο φακό. Η επιτυχία της σειράς την έχει αναστατώσει τόσο που δυσκολευόταν ακόμη και να κοιμηθεί, ενώ έβγαινε στη γειτονιά της νύχτα, καθώς η αγάπη του κόσμου ήταν σαρωτική.
    Τέλος, η ηθοποιός αναπολεί τα εορταστικά επεισόδια εκείνης της εποχής, μέσα από τα οποία γνώρισε και συμπάθησε την Καίτη Γαρμπή, ενώ σαφέστατα από το Λαβ Σόρρυ κρατά τη φιλία με τον συμπρωταγωνιστή της, Τάσο Χαλκιά.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Αποκλειστικό βίντεο «L&O»: Έτσι μπούκαρε σπείρα ανηλίκων σε καταστήματα στα Νότια Προάστια – Καρέ καρέ η ληστεία
    Αποκλειστικό «L&O»: Αυτός είναι ο «Vor V Zakone» – Τον συνέλαβαν άνδρες της ΔΙ.ΑΣ στην Καλλιθέα (εικόνες)
    Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Του έκλεισε τον λογαριασμό το Instagram, άνοιξε νέο και μοιράζει 45.000 ευρώ!
    Σοκαριστική καταγγελία στη Ρόδο: Δασκάλα τζούντο χαστούκιζε 9χρονο μαθητή μπροστά στα άλλα παιδιά!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ