13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Οικογενειακή τραγωδία στην Πάτρα: Ανεμβολίαστα αδέλφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών


    Δύο αδέλφια που νοσηλεύονταν εδώ και εβδομάδες στο Νοσοκομείο του Ρίου, πέθαναν από κορονοϊό με διαφορά λίγων ωρών.
    Το απόγευμα της Δευτέρας «έφυγε» από τη ζωή ο 64χρονος, συνταξιούχος, ενώ λίγες ώρες μετά, ο αδελφός του, μόλις 55 ετών, υδραυλικός. Τα δύο αδέλφια έμεναν στο ίδιο σπίτι και ήταν και οι δύο ανεμβολίαστοι!
    Ο κορονοϊός τους «χτύπησε» σχεδόν ταυτόχρονα, με τον έναν να είναι σε πιο βαριά κατάσταση και τον αδελφό του να δείχνει πως θα μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα.
    Ο πρώτος είχε διασωληνωθεί στην ΜΕΘ και ο δεύτερος νοσηλευόταν με ισχυρή μάσκα οξυγόνου στην Δερματολογική Κλινική που είχε μετατραπεί σε κλινική covid. Από την αρχή οι γιατροί είχαν εκτιμήσει ως ιδιαίτερα σοβαρή την κατάσταση του μεγαλύτερου αδελφού και πίστευαν πως ο Νίκος θα τα κατάφερνε! Όμως δυστυχώς ο covid 19 απεδείχθη πιο ισχυρός και παρά τις προσπάθειες των γιατρών τα δύο αδέλφια δεν άντεξαν.
    Ο ένας δεν είχε παντρευτεί, ενώ ο μικρότερος αδελφός του είχε ένα αγόρι 22 ετών. Θλίψη και για την αδελφή τους. Η κηδεία και των δύο αδελφών έχει προγραμματιστεί για αύριο Πέμπτη.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Συγκλονιστικές μαρτυρίες για τα νεκρά αδέρφια στο Νέο Ηράκλειο: «Ήταν κλεισμένα στον εαυτό τους και αποκομμένα από τον κόσμο»
    Δίκη «ψευτογιατρού»: Με καταθέσεις θυμάτων του συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία – Συγκλονίζουν οι μάρτυρες
    Σαν σήμερα: Το ναυάγιο του «Ηράκλειον» στη Φαλκονέρα που έγινε ο «υγρός τάφος» για 273 ανθρώπους και άλλαξε τους κανόνες της ναυσιπλοΐας (βίντεο)
    «Ανάσα» στην κτηματαγορά από την απαλλαγή ΦΠΑ στα νεόδμητα – Τι θα ισχύσει για νησιά και προϊόντα
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ