• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Γερμανία: Ηλεκτρολόγος ευνούχιζε άνδρες κατά παραγγελία – Τους αφαιρούσε τους όρχεις στο τραπέζι της κουζίνας του

lawandorder.gr 07-12-2021 22:28 Τελευταία ενημέρωση: 07-12-2021 22:28
Γερμανία: Ηλεκτρολόγος ευνούχιζε άνδρες κατά παραγγελία – Τους αφαιρούσε τους όρχεις στο τραπέζι της κουζίνας του
Παρότι ηλεκτρολόγος, ο 67χρονος έμπαινε σε ιστοσελίδες σαδομαζοχιστικού περιεχομένου και προσέφερε τις αποκρουστικές υπηρεσίες του

Μια ιδιαίτερα απεχθής και ασυνήθιστη είδηση έρχεται από το Μόναχο της Γερμανίας. Ηλεκτρολόγος προχώρησε στον ευνουχισμό τουλάχιστον 8 ανδρών, έπειτα από αίτημα των τελευταίων, οδηγώντας έναν εξ αυτών στον θάνατο.

Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, ο 67χρονος ηλεκτρολόγος διαβεβαίωνε τα θύματά του πως έχει τις γνώσεις προκειμένου να κάνει την εγχείρηση ευνουχισμού, την οποία και πραγματοποιούσε στο τραπέζι της κουζίνας του, στην πόλη Markt Schwaben.

Καταδικάστηκε για βαριά, επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη

Γερμανικό δικαστήριο καταδίκασε τον 67χρονο ηλεκτρολόγο για βαριά, επικίνδυνη και απλή σωματική βλάβη καθώς εκείνος αφαίρεσε τελικά τους όρχεις πολλών ανδρών κατόπιν αιτήματός τους, με αποτέλεσμα να πεθάνει ένας άνθρωπος.

Περιφερειακό δικαστήριο του Μονάχου καταδίκασε τον άνδρα σε οκτώ χρόνια και έξι μήνες φυλάκιση. Ο κατηγορούμενος, το όνομα του οποίου δεν δόθηκε στη δημοσιότητα για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής, είχε αρχικά κατηγορηθεί και για φόνο εξ αμελείας, αλλά οι εισαγγελείς απέσυραν αργότερα την κατηγορία αυτή.

Έμπαινε σε σελίδες σαδομαζοχιστικού περιεχομένου

Ο κατηγορούμενος είχε παραδεχτεί κατά τη διάρκεια της δίκης ότι πρόσφερε «ευνουχισμούς» κατά παραγγελία, σε ιστοσελίδες σαδομαζοχιστικού περιεχομένου και πρόσθεσε μάλιστα ότι αρκετοί άνδρες του έδιναν χρήματα για να τους βασανίζει και να τους αφαιρεί τους όρχεις, μετέδωσε το dpa.

Ο κατηγορούμενος είπε στο δικαστήριο ότι ευνούχισε ή ακρωτηρίασε εν μέρει τα γεννητικά όργανα οκτώ ανδρών από τον Ιούλιο του 2018 έως τον Μάρτιο του 2020. Αρνήθηκε ωστόσο, την ευθύνη για τον θάνατο ενός άνδρα, ο οποίος πέθανε αρκετές ημέρες αφότου ο κατηγορούμενος του έκανε την επέμβαση.

Η αστυνομία είχε εντοπίσει το πτώμα του νεκρού άνδρα σε ένα κουτί τρεις εβδομάδες αργότερα.

Οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει 11 χρόνια φυλάκιση για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη, με την υπεράσπιση να ζητά από το δικαστήριο να τον καταδικάσει σε ποινή που δεν υπερβαίνει τα επτά έτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo