• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Απέλυσε 900 άτομα μέσω Zoom - «Εάν είστε σε αυτήν την κλήση, είστε άτυχοι» (βίντεο)

lawandorder.gr 07-12-2021 21:26 Τελευταία ενημέρωση: 07-12-2021 21:27
Απέλυσε 900 άτομα μέσω... Zoom / Φωτογραφία: Social media
Απέλυσε 900 άτομα μέσω Zoom - «Εάν είστε σε αυτήν την κλήση, είστε άτυχοι» (βίντεο)
Έναν περίεργο τρόπο επέλεξε να απολύσει 900 άτομα ο CEO της Better.com, Βισάλ Γκαργκ

Τον γύρο του κόσμου έκανε ο τρόπος που επέλεξε ο CEO της Better.com να απολύσει 900 εργαζόμενους από την εταιρεία!

Ο Βισάλ Γκαργκ, ο CEO της εταιρείας, πραγματοποίησε κλήση μέσω της γνωστής εφαρμογής zoom και ανακοίνωσε πως όσοι βρίσκονται στην κλήση αυτή, απολύονται! Κάτι το οποίο έφερε και τις αντιδράσεις των υπαλλήλων που παρακολουθούσαν εκείνη τη στιγμή τη βιντεοκλήση, αφού μάθαιναν με αυτόν τον τρόπο πως χάνουν τις δουλειές τους.

Αρχικά, ο Βισάλ Γκαργκ τους είπε πως η αγορά δεν είναι σε καλό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν, συνεχίζοντας προσθέτοντας πως «αυτά δεν είναι νέα που θα θέλετε να ακούσετε.

Εάν συμμετέχετε σε αυτήν την κλήση, είστε μέλος της άτυχης ομάδας που απολύεται. Η απασχόλησή σας εδώ τερματίζεται άμεσα.

Είναι η δεύτερη φορά στην καριέρα μου που το κάνω αυτό και δεν θέλω να το κάνω. Την τελευταία φορά που το έκανα, έκλαψα. Αυτή τη φορά, ελπίζω να είμαι πιο δυνατός.

Απολύουμε περίπου το 15% της εταιρείας για διάφορους λόγους - την αγορά, την αποτελεσματικότητα, τις επιδόσεις και την παραγωγικότητα»!

Είχε αποκαλέσει τους εργαζόμενους «χαζά δελφίνια»!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βισάλ Γκαργκ προκαλεί με τη συμπεριφορά του απέναντι στους εργαζόμενους της εταιρείας. Όπως έκανε γνωστό το «Forbes», σε mail που είχε στείλει προς τους υπαλλήλους, τους είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Είστε πολύ αργοί. Είστε ένα μάτσο χαζά δελφίνια που πιάνονται στα δίχτυα και τα τρώνε καρχαρίες. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ».

Ποιος είναι ο Βισάλ Γκαργκ...

Ο CEO της Better.com, είναι αυτός ο οποίος είχε την ιδέα να δημιουργηθεί η ιστοσελίδα αυτή και συγκεκριμένα η πρώτη πλατφόρμα αγοράς ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα, αποτελεί ιδρυτικό μέλος της «One Zero Capital», εταιρείας επενδύσεων χαρτοφυλακίου, και γενικότερα είναι ιδιαίτερα γνωστός στον χώρο που κινείται.

Προτού, όμως, το όνομά του γίνει γνωστό για τη συμπεριφορά του προς τους υπαλλήλους του, είχε υπάρξει αναφορά στον ίδιο για καλό λόγο και συγκεκριμένα στην πρώτη καραντίνα.

Όταν είχε δωρίσει 2 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τους μαθητές των δημοσίων σχολείων της Νέας Υόρκης, σχετικά με την τηλεκπαίδευση που είχε εφαρμοστεί εκείνη την περίοδο.

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo