19.3 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Ανατριχιάζει ο 34χρονος – «Αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη»


    Στη τσέπη της ζακέτας του 34χρονου βρέθηκαν τα δύο σημειώματα των δύο αδερφών που εντοπίστηκαν νεκρά, το πρωί της Τρίτης (7/12) στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο.
    Στα δύο διαφορετικά σημειώματα, στα οποία υπογράφουν με τα αρχικά τους τα δύο αδέρφια εξηγούν ότι είναι δική τους επιλογή η αυτοκτονία και δεν εμπλέκεται άλλο πρόσωπο στην απόφαση αυτή.
    «Εγώ ο Β.Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου», αναφέρει το σημείωμα του 34χρονου.
    Στο μικροσκόπιο των αρχών ο γραφικός χαρακτήρας των σημειωμάτων
    Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει ο γραφικός χαρακτήρας των σημειωμάτων, καθώς τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο γραφικός χαρακτήρας και των δύο σημειωμάτων μοιάζει και μένει να διαλευκανθεί αν πράγματι πρόκειται για αυτοκτονία και των δύο.
    Σημειώνεται, από τα στοιχεία που έχουν έρθει μέχρι στιγμής στο φως της δημοσιότητας η 29χρονη αδερφή σκότωσε τον 34χρονο αδερφό της και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.
    Υπενθυμίζεται ότι, τα δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά στο σαλόνι του σπιτιού και ανάμεσά τους ήταν η καραμπίνα, στο Νέο Ηράκλειο.
    Την καραμπίνα την κατείχε νόμιμα ο 34χρονος στο σπίτι.
    Το καλοκαίρι είχαν χάσει τη μητέρα τους, τη Μαρία, και τα δύο αδέρφια ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατό της.
    Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί όταν ο αδερφός των θυμάτων, που ζει επίσης στην ίδια πολυκατοικία, μπήκε στο δώμα του 4ου ορόφου και είδε τον 34χρονο και την 29χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι γείτονες ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ αλλά ήταν αργά για τα δύο αδέρφια.
    Την έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ζακ Κωστόπουλος – Ιατροδικαστής του κοσμηματοπώλη: «Αιτία θανάτου οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις αλλά δεν σχετίζονται με τα χτυπήματα»
    Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Αποφάσισε ο Λοβέρδος «θα στηρίξω Ανδρουλάκη»
    Νέο Ηράκλειο: Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέρφια – Τι έγραφαν
    Σοκ στο Ηράκλειο: 18χρονος κατέληξε στο χειρουργείο μετά από ξυλοδαρμό – Συνελήφθη ανήλικος
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ