• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Πάτρα - Κορονοϊός: Γιατρός για 650 ευρώ έκανε εμβόλια σε... μπουφάν!

lawandorder.gr 07-12-2021 16:58 Τελευταία ενημέρωση: 07-12-2021 17:03
Πάτρα - Κορονοϊός / Φωτογραφία: Eurokinisi
Πάτρα - Κορονοϊός: Γιατρός για 650 ευρώ έκανε εμβόλια σε... μπουφάν!
Σοβαρή καταγγελία υπήρξε στην Πάτρα, αναφορικά με τα εμβόλια για τον κορονοϊό

Τρομερές καταγγελίες για γιατρό στην Πάτρα, ο οποίος εκδίδει πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφερθεί έκανε εμβόλια μέχρι και στα... μπουφάν των ανθρώπων που του ζήτησαν το πιστοποιητικό.

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» έχει δημοσιεύσει καταγγελία «επώνυμης» στην Πάτρα, χωρίς να αναφέρει το όνομά της, λέγοντας πως γιατρός της πόλης προμηθεύει πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

«Η καταγγελία που έφθασε στα γραφεία της εφημερίδας "Πελοπόννησος" φυσικά δεν μπορεί να διασταυρωθεί. Κι αυτό γιατί κανείς δεν θα παραδεχόταν ότι μπορεί και στην Πάτρα να έχει στηθεί «βιομηχανία» παρόμοια με αυτήν της Καρδίτσας», αναφέρει αρχικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Ήταν φανατικοί αντιεμβολιαστές και τώρα έχουν πιστοποιητικά

Παράλληλα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας γράφει για πολίτες της Πάτρας οι οποίοι στα social media εμφανιζόταν ως φανατικοί αντιεμβολιαστές, αλλά πλέον έχουν στην κατοχή τους πιστοποιητικό εμβολιασμού:

«Κάποιοι Πατρινοί φανατικοί αντιεμβολιαστές, εμφανίστηκαν να κυκλοφορούν… με πιστοποιητικό εμβολιασμού, την ίδια ώρα που οι σελίδες τους στο facebook είναι γεμάτες με μηνύματα!

Τρανό παράδειγμα, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στην ευρύτερη περιοχή του Ψαροφαΐου, αλλά και επιχειρηματίας που παρασκευάζει συγκεκριμένο προϊόν και το πουλά σε καταστήματα εστίασης και αναψυχής. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην "Π" "επώνυμη" Πατρινή, οι δύο παραπάνω, όπως και κάποιοι άλλοι στην πόλη, αναφέρουν σε προσωπικές συζητήσεις με άτομα που υποτίθεται πως εμπιστεύονται, ότι πλήρωσαν 200 ευρώ ο καθένας για να τους χορηγήσουν ψευδές πιστοποιητικό σε Εμβολιαστικό Κέντρο της Πάτρας.

"Ο γιατρός είναι στο κόλπο. Πλήρωσα συνολικά 650 ευρώ για 4 άτομα. Στο τέταρτο, που ήταν η πεθερά μου, πλήρωσα μόνο 50 γιατί ήδη είχε κάνει την α' δόση και γλίτωσε τη β'" έλεγε άνδρας επιχειρηματίας, ο οποίος στην σελίδα του στο διαδίκτυο φυσικά και αναφέρει ότι δεν κάνει το εμβόλιο και ότι... είναι "αρνητής", όμως... διαθέτει πιστοποιητικό, πιθανόν με τον τρόπο που παραπάνω αναφέρθηκε.

"Μα δεν μπορούν να βάλουν μία κάμερα να δουν τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο Εμβολιαστικό Κέντρο; Δύο άτομα από το στενό μου περιβάλλον έκλεισαν ραντεβού και ο συγκεκριμένος γιατρός τούς έκανε το εμβόλιο στο μπουφάν που φορούσαν! Και φυσικά στο σύστημα κατεγράφησαν ως εμβολιασμένοι" μας λέει η καταγγέλλουσα, που είναι άτομο με έντονη κοινωνική δράση στη Πάτρα, πρώην εργαζόμενη δε σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα».

Έχει ενημερωθεί σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας

Στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα γράφει μάλιστα πως έχει κοινοποιήσει την καταγγελία και στον αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας – Δημόσιας Υγείας Χαράλαμπο Μπονάνο, ο οποίος όμως δεν έχει εύκολο έργο, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία, τουλάχιστον μέχρι τώρα:

«Θέσαμε την καταγγελία υπόψιν του αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας – Δημόσιας Υγείας Χαράλαμπου Μπονάνου, εκτιμώντας – με βάση την εμπειρία – ότι κάτι συμβαίνει εκεί! Ο κ. Μπονάνος ήδη διερευνά το θέμα, ωστόσο η αποκάλυψή του είναι μία δύσκολη υπόθεση, γιατί κανείς δεν θα "πιστοποιήσει" πως πλήρωσε για να πάρει "πιστοποιητικό" χωρίς να εμβολιαστεί!

Θυμίζουμε, πως στην περίπτωση της Καρδίτσας, διοικητική υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά φέρεται να περνούσε στο σύστημα εμβολιασμού ψευδώς ότι έκαναν εμβόλιο κατά του κορονοϊού άτομα που ποτέ δεν είχαν παρουσιαστεί στο Εμβολιαστικό Κέντρο. Εκμεταλλευόμενη την εμπιστοσύνη γιατρού, έμπαινε παράνομα και δήλωνε ως "εμβολιασμένους" ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν εμβολιάστηκαν ποτέ. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε διότι βρέθηκαν τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώνει ο κάθε εμβολιασμένος, στα οποία δεν υπήρχε η σφραγίδα και η υπογραφή του ιατρού, όπως ορίζεται.

Όμως στην περίπτωση της Πάτρας, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, "όλα τα κανονίζει ο γιατρός" και επομένως δεν λείπουν σφραγίδες ή οτιδήποτε άλλο, που θα μπορούσε να συντελέσει, ώστε να αποκαλυφθεί η κομπίνα!».

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo