23.4 C
Athens
23 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του «Κεφάλα» τον περασμένο Μάιο στην Μεταμόρφωση – Τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου


    Τον περασμένο Μάιο ο 44χρονος Χάρης Κοντογιώργης, ήταν μαζί με τον Μιχάλη Καπίρη, όταν άγνωστοι δολοφόνησαν τον Μιχάλη Καπίρη, γνωστό και ως «Κεφάλα» έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση.
    Ίσως τότε να γλίτωσε, γιατί μπήκε στην τουαλέτα του καταστήματος και δεν βρέθηκε στο πεδίο του πληρωμένου δολοφόνου. Το απόγευμα της Δευτέρας (6/12) όμως είχε την ίδια τύχη με τον «μέντορά» του, καθώς είχε έρθει η σειρά του να πέσει θύμα δολοφονικής ενέδρας.
    Ο 44χρονος πυγμάχος Χάρης Κοντογιώργης δέχθηκε στο σώμα του τις βολίδες από τους επτά πυροβολισμούς που έριξε εναντίον του ο σωματώδης άνδρας με την μάσκα, που τον περίμενε έξω από το γυμναστήριο της οδού Εκάβης στο Γαλάτσι.
    Ο δράστης αμέσως μετά έτρεξε προς τον συνεργό του που τον περίμενε σε μοτοσυκλέτα και εξαφανίστηκαν, στους γύρω δρόμους. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα της διαφυγής τω δολοφόνων του ο 44χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
    Η εκτέλεση του «θείου»
    Τον περασμένο Μάιο μαζί με τον 58χρονο Μιχάλη Καπίρη, τον «Κεφάλα» όπως ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας, έφτασαν βραδινές ώρες με την μηχανή του Κοντογιώργη, και σταμάτησαν στην καντίνα που βρίσκεται στην οδό Ιφιγενείας στη Μεταμόρφωση.
    Ο Χάρης Κοντογιώργης πήγε στην τουαλέτα και στο διάστημα που έλειψε δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μία μοτοσυκλέτα μεσαίου κυβισμού κινήθηκαν όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του «Low&Order» για λίγα μέτρα στο αντίθετο ρεύμα της Ιφιγενείας, πλησίασαν τον «Κεφάλα» και τον εκτέλεσαν με τέσσερις σφαίρες. Οι δράστες κινήθηκαν προς την εθνική οδό και χάθηκαν τα ίχνη τους.
    Ο 44χρονος πυγμάχος, όταν διαπίστωσε ότι ο «θείος» του ήταν νεκρός, ενημέρωσε την Αστυνομία και μετά από λίγες ώρες βρέθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όπου κατέθεσε για το τι είχε προηγηθεί της δολοφονίας του 58χρονου Μιχάλη Καπίρη.
    Το βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το «Low&Order»
    Το βίντεο ντοκουμέντο στο 28 δευτερόλεπτο δείχνει μία μηχανή που μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα και σκοτώνει τον «Κεφάλα».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ζακ Κωστόπουλος – Ιατροδικαστής του κοσμηματοπώλη: «Αιτία θανάτου οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις αλλά δεν σχετίζονται με τα χτυπήματα»
    Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Αποφάσισε ο Λοβέρδος «θα στηρίξω Ανδρουλάκη»
    Νέο Ηράκλειο: Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέρφια – Τι έγραφαν
    Σοκ στο Ηράκλειο: 18χρονος κατέληξε στο χειρουργείο μετά από ξυλοδαρμό – Συνελήφθη ανήλικος
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ