17.6 C
Athens
16.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας με κορονοϊό – Τι συμβαίνει με την υγεία του


    Ο Μητροπολίτης Αιτωλοακαρνανίας Κοσμάς παραμένει διασωληνωμένος με κορονοϊό και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» από τις 2 Δεκεμβρίου.
    Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του orthodoxtimes.gr, το ιατρικό προσωπικό που φροντίζει τον Μητροπολίτη Αιτωλίας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, επιχείρησε να τον «ξυπνήσει», με τον Μητροπολίτη όμως να μην ανταποκρίνεται.
    Οι θεράποντες ιατροί διαπίστωσαν πολυοργανική ανεπάρκεια με βαριά επιδείνωση του αναπνευστικού και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.
    Η κατάσταση του είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί είναι εξαιρετικά συγκρατημένοι ως προς την εξέλιξη της υγείας του.
    Σημειώνεται ότι ο Μητροπολίτης Αιτωλίας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στις 18 Νοεμβρίου, παραμένοντας αρχικά στην οικία του. Για την ακρίβεια αρνήθηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και όταν τελικά μεταφέρθηκε, αρχικά αρνούνταν να διασωληνωθεί.
    Και αυτό γιατί θεωρείται αρνητής του κορονοϊού και σίγουρα ήταν ένας από τους σφοδρότερους πολέμιους των μέτρων για την πρόληψη του κορονοϊού στους ναούς, τη χρήση μάσκας και τον εμβολιασμό.
    Μάλιστα, το Σεπτέμβριο του 2020, είχε υποστηρίξει ότι δεν μπορείς να κολλήσεις μέσα στις Εκκλησίες, γεγονός που στάθηκε αφορμή για να κολλήσει ο ίδιος. “Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς, είχε υποστηρίξει. Δεν μολύνει ο Θεός! Ας το καταλάβουμε…”.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ζακ Κωστόπουλος – Ιατροδικαστής του κοσμηματοπώλη: «Αιτία θανάτου οι ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις αλλά δεν σχετίζονται με τα χτυπήματα»
    Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Αποφάσισε ο Λοβέρδος «θα στηρίξω Ανδρουλάκη»
    Νέο Ηράκλειο: Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέρφια – Τι έγραφαν
    Σοκ στο Ηράκλειο: 18χρονος κατέληξε στο χειρουργείο μετά από ξυλοδαρμό – Συνελήφθη ανήλικος
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ