• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Νέο Ηράκλειο: Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέρφια - Τι έγραφαν

lawandorder.gr 07-12-2021 15:46 Τελευταία ενημέρωση: 07-12-2021 15:57
Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο / Φωτογραφία: Eurokinissi
Νέο Ηράκλειο: Βρέθηκαν σημειώματα δίπλα στα νεκρά αδέρφια - Τι έγραφαν
Τα δύο αδέλφια που βρέθηκαν νεκρά στο Νέο Ηράκλειο είχαν αφήσει σημειώματα, που έλεγαν ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν

Νέα ανατροπή στην οικογενειακή τραγωδία στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο. Δύο διαφορετικά σημειώματα βρέθηκαν στα δύο αδέρφια που εντοπίστηκαν νεκρά, το πρωί της Τρίτης (7/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης, εντόπισαν τα σημειώματα, που φέρονται να έγραψαν ο 35χρονος και η 30χρονη. Και οι δύο έγραφαν στα σημειώματά τους έγραφαν ότι ήθελαν να αυτοκτονήσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γραφικός χαρακτήρας του ενός σημειώματος ταιριάζει με αυτόν της 29χρονης και οι αρχές ερευνούν αν ο άλλος είναι του 34χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι, τα δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά στο σαλόνι του σπιτιού και ανάμεσά τους ήταν η καραμπίνα, στο Νέο Ηράκλειο.

Την καραμπίνα την κατείχε νόμιμα ο 34χρονος στο σπίτι.

Το καλοκαίρι είχαν χάσει τη μητέρα τους, τη Μαρία, και τα δύο αδέρφια ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατό της. 

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί όταν ο αδερφός των θυμάτων, που ζει επίσης στην ίδια πολυκατοικία, μπήκε στο δώμα του 4ου ορόφου και είδε τον 34χρονο και την 29χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι γείτονες ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ αλλά ήταν αργά για τα δύο αδέρφια.

Την έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo