• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την 29χρονη αδερφή του και αυτοκτόνησε!

Law and Order 07-12-2021 12:03 Τελευταία ενημέρωση: 07-12-2021 12:04
Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο / Φωτογραφία: Eurokinissi
Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Σκότωσε την 29χρονη αδερφή του και αυτοκτόνησε!
Από την πρώτη εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί εκτιμούν πως 34χρονος σκότωσε πρώτα την 29χρονη αδελφή του και στη συνέχεια με την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, έβαλε τέλος στη ζωή του

Καθισμένα στο σαλόνι του σπιτιού και ανάμεσά τους η καραμπίνα, βρέθηκαν νεκρά τα δύο αδέλφια στην οδό Ολυμπίας στο Νέο Ηράκλειο.

Από την πρώτη εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί εκτιμούν πως 34χρονος σκότωσε πρώτα την 29χρονη αδελφή του και στη συνέχεια με την καραμπίνα που κατείχε νόμιμα, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η πολυκατοικία ήταν ιδιόκτητη. Το καλοκαίρι είχαν χάσει τη μητέρα τους, τη Μαρία, και τα δύο αδέρφια ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατό της.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το πρωί όταν ο αδερφός των θυμάτων, που ζει επίσης στην ίδια πολυκατοικία, μπήκε στο δώμα του 4ου ορόφου και είδε τον 34χρονο και την 29χρονη μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι γείτονες ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ αλλά ήταν αργά για τα δύο αδέρφια.

Την έρευνα για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo