• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμο διήμερο στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» - Νοσεί από κορονοϊό για 9η μέρα

lawandorder.gr 07-12-2021 12:01 Τελευταία ενημέρωση: 07-12-2021 12:02
Ο Γιώργος Τράγκας / Φωτογραφία: Αρχείο
Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμο διήμερο στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» - Νοσεί από κορονοϊό για 9η μέρα
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας όπου του χορηγείται οξυγόνο υψηλής ροής καθώς νοσεί από κορονοϊό

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας όπου του χορηγείται οξυγόνο υψηλής ροής καθώς νοσεί από κορονοϊό όντας ανεμβολίαστος.

Εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, είπε πως «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ. Δεν είναι διασωληνωμένος, του παρέχεται όμως οξυγόνο. Σήμερα είναι η 9η ημέρα που νοσεί. Σήμερα και αύριο είναι κρίσιμες ημέρες, διότι όλοι οι ασθενείς αυτές τις ημέρες, την 9η και την 10η ημέρα, δείχνουν αν “καθαρίζουν” ή συνεχίζουν να έχουν προβλήματα».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης, ο Π. Κουρτζίδης, εκπρόσωπος τού κόμματος του Γιώργου Τράγκα, σημείωσε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά ότι «ο Γιώργος Τράγκας έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».

Την ίδια ώρα, ωστόσο ο κ. Κουρτζίδης «άδειασε» στέλεχος του κόμματος, τον κ. Γιώργο Μουκίδη ο οποίος είπε την Δευτέρα πως μίλησε με τον κ. Τράγκα και πως είναι καλά στην υγεία του. «Προφανώς κάποιο λάθος έκανε ο κ. Μουκίδης. Χθες ήταν να γίνει με εμένα μια σύνδεση στην εκπομπή και δεν έγινε λόγω skype. Τον άκουγα σε όσα είπε. Ανέφερε και ο ίδιος ότι έκλεισαν σύντομα το τηλέφωνο. Το πιθανότερο είναι να μίλησε με κάποιον συνεργάτη του και όχι με τον Γιώργο Τράγκα», υποστήριξε ο κ Κουρτζίδης, συμπληρώνοντας πως «από την στιγμή που είναι στην ΜΕΘ, δεν έχει κινητό μαζί του. Επικοινωνεί η σύζυγος του, η Μαρία Καρρά, με τους γιατρούς και ενημερωνόμαστε όλοι για την κατάσταση του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo