20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμο διήμερο στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» – Νοσεί από κορονοϊό για 9η μέρα


    Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» βρίσκεται ο Γιώργος Τράγκας όπου του χορηγείται οξυγόνο υψηλής ροής καθώς νοσεί από κορονοϊό όντας ανεμβολίαστος.
    Εξηγώντας γιατί ο Γιώργος Τράγκας δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, είπε πως «επειδή έχει το ζάχαρο και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να εμφανίσει κάποια παρενέργεια, έκριναν οι γιατροί ότι έπρεπε να είναι στην ΜΕΘ. Δεν είναι διασωληνωμένος, του παρέχεται όμως οξυγόνο. Σήμερα είναι η 9η ημέρα που νοσεί. Σήμερα και αύριο είναι κρίσιμες ημέρες, διότι όλοι οι ασθενείς αυτές τις ημέρες, την 9η και την 10η ημέρα, δείχνουν αν “καθαρίζουν” ή συνεχίζουν να έχουν προβλήματα».
    Μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης, ο Π. Κουρτζίδης, εκπρόσωπος τού κόμματος του Γιώργου Τράγκα, σημείωσε πως δεν είναι αντιεμβολιαστής, αλλά ότι «ο Γιώργος Τράγκας έχει ο ίδιος εκφράσει τις θέσεις του υπέρ του συναινετικού εμβολιασμού».
    Την ίδια ώρα, ωστόσο ο κ. Κουρτζίδης «άδειασε» στέλεχος του κόμματος, τον κ. Γιώργο Μουκίδη ο οποίος είπε την Δευτέρα πως μίλησε με τον κ. Τράγκα και πως είναι καλά στην υγεία του. «Προφανώς κάποιο λάθος έκανε ο κ. Μουκίδης. Χθες ήταν να γίνει με εμένα μια σύνδεση στην εκπομπή και δεν έγινε λόγω skype. Τον άκουγα σε όσα είπε. Ανέφερε και ο ίδιος ότι έκλεισαν σύντομα το τηλέφωνο. Το πιθανότερο είναι να μίλησε με κάποιον συνεργάτη του και όχι με τον Γιώργο Τράγκα», υποστήριξε ο κ Κουρτζίδης, συμπληρώνοντας πως «από την στιγμή που είναι στην ΜΕΘ, δεν έχει κινητό μαζί του. Επικοινωνεί η σύζυγος του, η Μαρία Καρρά, με τους γιατρούς και ενημερωνόμαστε όλοι για την κατάσταση του».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι: Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του «Dirty Harry»
    Έβρος: «Το GPS μας οδήγησε σε απαγορευμένη ζώνη» υποστήριξε ο Έλληνας αστυνομικός που συνελήφθη στην Τουρκία (βίντεο)
    Πουλήθηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα
    Υπόθεση Κωστόπουλου: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη με καταθέσεις μαρτύρων
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ