16 C
Athens
14 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Σοκ σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Λαύριο: Γύρισε η γλώσσα 20χρονου τερματοφύλακα!


    Ο 20χρονος τερματοφύλακας της «ΑΟ Άνοιξης» είχε ένα τρομαχτικό ατύχημα, κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Λαύριο, όταν γύρισε η γλώσσα του, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.
    Ένας συμπαίκτης του, τότε, έδρασε με γρήγορα αντανακλαστικά, παρέχοντάς του άμεσα τις πρώτες βοήθειες, προλαβαίνοντας τον διατητή και τη γιατρό του αγώνα.
    Ο Αθλητικός Όμιλος Άνοιξης προέβη, μάλιστα, σε μια σκληρή ανακοίνωση για τον διαιτητή του αγώνα ανάμεσα στον «ΑΟ Άνοιξης» και τον «Παλλαυρωτικό» καταγγέλλοντας τη στάση του απέναντι στο περιστατικό, γράφοντας:
    «Όταν σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου υπάρχει σύγκρουση μεταξύ ποδοσφαιριστών στο ΚΕΦΑΛΙ υποχρέωση του διαιτητή είναι να σταματήσει ΑΜΕΣΑ το παιχνίδι και να δώσει εντολή στον γιατρό του αγώνα να εισέλθει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Αυτό που ΔΕΝ έκανε δηλαδή ο κύριος Μπερέτας σήμερα στην αναμέτρηση μας απέναντι στον Παλλαυρεωτικό. Ο κύριος Μπερέτας και οι βοηθοί του , την ώρα που ήταν πεσμένοι στο έδαφος ο τερματοφύλακας μας Βελησάριος Παππάς και ο αμυντικός μας Αναστάσης Πανάγου , ασχολούνταν με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη παροχή των πρώτων βοηθειών στον τερματοφύλακα μας του οποίου γύρισε η γλώσσα και έχασε τις αισθήσεις του και την αναπνοή του. Για καλή τύχη όλων ο ποδοσφαιριστής μας -γιατρός στο επάγγελμα- Ορέστης Παληαρούτας , παρότι βρισκόταν στον πάγκο , αντιλήφθηκε άμεσα τι συνέβη και μέσα στο πρώτο κρίσιμο λεπτό παρείχε της πρώτες βοήθειες στον Βελησάριο προλαβαίνοντας τον διαιτητή και επομένως την γιατρό του αγώνα.
    Ο συγκεκριμένος διαιτητής θα πρέπει να παραδώσει τη σφυρίχτρα του ΧΤΕΣ γιατί πέρα από όλα είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τους αθλητές. Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και ΚΑΛΟΥΜΕ τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας της ένωσης κ. Πέτρο Κόνιαρη και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ κ. Δημήτρη Γιαρένη να αγνοήσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες του καθενός και να λειτουργήσουν για την αναβάθμιση της ποιότητας των διαιτητών της ΕΠΣΑΝΑ και την προστασία των αθλητών πριν είναι πολυ αργά! Για την άθλια διαιτησία του κύριου Μπερέτα δε θα επεκταθούμε προς το παρόν καθώς πρωτεύει η υγεία του αθλητή μας , η οποία ευτυχώς δε διατρέχει κανένα σοβαρό κίνδυνο. Βελησάριε σύσσωμη η οικόγενεια του ΑΟ Άνοιξης σου εύχεται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!
    ΥΓ: Ο ΑΟ Άνοιξης έχει διοίκηση που λειτουργεί με γνώμονα την αγάπη για το σύλλογο και τα συμφέροντα αυτού και ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε ότι οποιαδήποτε σύνδεση μας με τον πρώην πρόεδρο της ομάδος και νυν της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρη Γιαρένη είναι τουλάχιστον ατυχής. Αυτή την ιστορία την πληρώνει άλλωστε χρόνια η ομάδα μας εντός των γηπέδων.
    Δείτε την ανάρτηση του «ΑΟ Άνοιξης»:
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι: Τι εξετάζει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του «Dirty Harry»
    Έβρος: «Το GPS μας οδήγησε σε απαγορευμένη ζώνη» υποστήριξε ο Έλληνας αστυνομικός που συνελήφθη στην Τουρκία (βίντεο)
    Πουλήθηκε το σπίτι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Γλυφάδα
    Υπόθεση Κωστόπουλου: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη με καταθέσεις μαρτύρων
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ