17.2 C
Athens
13 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Αμαλία Καβάλη – Η «Ουρανία» από τις «Αγριες Μέλισσες» για τον εθισμό της: «Κάπνιζα από 13 ετών»! (βίντεο)


    Η Αμαλία Καβάλη βρέθηκε καλεσμένη χθες το βράδυ (6/12) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show» και μίλησε για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», για τις άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς της, αλλά και τον εθισμό που είχε και πώς τον ξεπέρασε.
    Αποκάλυψε πόσο εσωστρεφής είναι σαν χαρακτήρας, εξήγησε γιατί δεν υποστηρίζει το ρομαντικό ιδεώδες, αλλά και γιατί είναι κατά του γάμου. Αυτοπροσδιορίζεται ως ένας αρκετά εσωστρεφής χαρακτήρας και όπως δηλώνει δεν είναι φαν του ρομαντισμού.
    «Είμαι εσωστρεφής, ντρέπομαι. Οι ερωτήσεις που γίνονται πάνω σε προσωπικά θέματα, δεν ξέρω πώς να τις χειριστώ. Η έκθεση λόγω της δουλειάς έχει να κάνει με την τεχνική όταν φεύγουν από αυτό το τράτο νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς για να διαχειριστούμε το άγχος της έκθεσης βάζουμε ένα προσωπείο».
    «Όλοι οι συνάδελφοι, το υλικό που δουλεύουμε με γοητεύουν και με αφήνουν γεμάτη σε βαθμό που ενώ είμαι πολύ κουρασμένη κάθε μέρα δεν είμαι αδειασμένη» είπε για τις «Άγριες Μέλισσες».
    Ερωτηθείσα από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν θα δεχόταν μια απιστία, απάντησε: «Δεν ξέρω θα πρέπει να μου συμβεί. Είναι μία ερώτηση ότι το να έχει κάποιος μία σεξουαλική σχέση εκτός σχέσεως αν σημαίνει προδοσία. Για εμένα δεν είναι απαραίτητο. Έχει μείνει έτσι στα μυαλά μας».
    Η ίδια δηλώνει πως δεν είναι φαν των ρομαντικών στερεοτύπων. «Δεν είμαι φαν του ρομαντικού ιδεώδους, ότι υπάρχει μόνο ο ένας ή η μία, μου φαίνεται εγκλωβιστικό στις σχέσεις».
    Τέλος, αναφέρθηκε στον εθισμό της με το κάπνισμα και πώς το ξεπέρασε. «Κάπνιζα από 13 ετών έκανα μεγάλη προσπάθεια να το κόψω και τα κατάφερα μέσα στην καραντίνα».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι – Γάζωσαν άνδρα με 5 σφαίρες! (εικόνα)
    Έβρος: Συνελήφθη Έλληνας αστυνομικός από τις τουρκικές αρχές
    Κορονοϊός: Πολύ πιο μεταδοτική η Όμικρον – Παραμένουν αποτελεσματικά τα εμβόλια (βίντεο)
    Εκτελέσεις κατά παραγγελία: Τα κοινά σημεία της επίθεσης στο Γαλάτσι με τη δολοφονία Μπερδέση
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ