13.1 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Τα τελευταία λόγια του Κώστα Βουτσά στη σύζυγό του -«Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ, ο Κώστας δε σκεφτόταν τον θάνατο»


    Συνέντευξη στο MEGA και την εκπομπή «Πάμε Δανάη», έδωσε η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, η οποία αναφέρθηκε και στο θέμα της διαθήκης.
    Μίλησε για τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, αλλά και για τις τελευταίες στιγμές που είχαν οι δυο τους στο νοσοκομείο.
    Αρχικά σχολιάζοντας πως κυλάει πλέον η ζωή της χωρίς τον Κώστα Βουτσά δίπλα της, τόνισε: «Είμαι σε αναβρασμό, προσπαθώ να κάνω μία επανεκκίνηση στην εταιρεία μου τη «θεατρομάθεια», κάνω δοκιμές με παραστάσεις για παιδιά. Έχουμε μία παράσταση με θέμα το διάστημα στο οποίο παίζω εγώ. Αν δεν είχα την τέχνη και αν δεν είχα το παιδί μου όλη αυτή η τελευταία διετία σχεδόν θα ήταν μία τραγωδία για εμένα».
    Αναφορικά με την κοινή συνέντευξη που έδωσε με τη Σάντρα Βουτσά, είπε: «Έχουμε καλή σχέση με την Σάντρα Βουτσά, δεν είχαμε κάποιο λόγο να αρνηθούμε την κοινή συνέντευξη. Μετά την απώλεια του Κώστα, δεν υπήρξαν διακυμάνσεις στη σχέση μας με την Σάντρα, κάποιες συναισθηματικές ταραχές ναι, αλλά όχι για να διαταράξουν τις σχέσεις μας. Την στεναχώρια σου την ακουμπάς στους κοντινούς σου, αυτό κάναμε κι εμείς».
    Μιλώντας για το πως αισθάνεται, τόνισε: «Το πένθος κάνει περίεργα σκαμπανεβάσματα. Βλέπω τον Κώστα στην τηλεόραση και το μυαλό μου κάνει παιχνίδια. Η λύση που έχω βρει είναι να είμαι επικεντρωμένη στο παιδί».
    Τι είναι αυτό που της έχει μείνει από τον Κώστα Βουτσά και την καθημερινότητά τους: «Θυμάμαι έντονα τα γέλια μας. Κάθε πρωί ήταν μία νέα περιπέτεια, ήταν πάντοτε με το αστείο του και το γέλιο και τη διάθεσή του για ζωή. Να βγούμε έξω, για να διασκεδάσουμε. Ήταν ένας χαρούμενος άνθρωπος».
    «Θέλω να βγω γρήγορα έξω»
    Σε ερώτηση για τις στιγμές που έζησαν στο νοσοκομείο, λίγο προτού φύγει από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός, απάντησε: «Οι τελευταίες στιγμές στο νοσοκομείο ήταν δύσκολες. Πιέστηκα εκείνη την περίοδο πολύ, προσπαθούσα να κρατήσω μια ισορροπία με τα media και όλο αυτό με έσκιζε. Η τελευταία κουβέντα που μου είπε ο Κώστας ήταν “θέλω να βγω γρήγορα έξω”, εγώ του είπα “σ’ αγαπώ”.
    Τον έχω δει δύο φορές στον ύπνο μου, δεν πιστεύω αρκετά στα μεταφυσικά, αλλά έχουν υπάρξει κάποια τέτοια περιστατικά».
    Παράλληλα, μίλησε και για το πως αντιμετώπισε το γιο τους, Φοίβο, μετά το θάνατο του πατέρα του: «Απαντούσα στο παιδί όλα όσα με ρωτούσε και του ζητούσα να με ρωτήσει και άλλα. Δε θέλει και τόσο το παιδί να τον βλέπει στις ταινίες. Ήμουν σοκαρισμένη σε μία παιδική χαρά, όταν ένα πιο μικρό κορίτσι του Φοίβου του είπε “ο μπαμπάς σου πέθανε ε;”. Έμεινα κάγκελο εκείνη την ώρα και πέρασαν όλα από το κεφάλι μου για το τι πρέπει να κάνω και ο Φοίβος του απάντησε “ο μπαμπάς μου είναι σπουδαίος και με αγαπούσε”».
    Αναφορικά με το θέμα της διαθήκης τόνισε: «Δεν υπήρξε διαθήκη ποτέ, ο Κώστας δε σκεφτόταν το θάνατο. Υπάρχουν νόμοι που καθορίζουν τι δικαιούται ο καθένας και εμείς πράξαμε σύμφωνα με τα δικαιώματά μας. Η Σάντρα με τις αδελφές της και την πρώην γυναίκα του Κώστα θα τα λύσουν μόνες τους, εγώ δεν έχω λόγο να αναμιχθώ. Για τρία χρόνια δικαιούμαι τη σύνταξη του Κώστα και ο Φοίβος μέχρι τα 18 του. Εγώ δε θέλω να ζω από τον Κώστα, θέλω να ζω από εμένα. Στήνω ξανά τη ζωή μου με τα νέα δεδομένα και με την ελπίδα πως το θέατρο θα αναστηθεί ξανά».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι – Γάζωσαν άνδρα με 5 σφαίρες! (εικόνα)
    Έβρος: Συνελήφθη Έλληνας αστυνομικός από τις τουρκικές αρχές
    Κορονοϊός: Πολύ πιο μεταδοτική η Όμικρον – Παραμένουν αποτελεσματικά τα εμβόλια (βίντεο)
    Εκτελέσεις κατά παραγγελία: Τα κοινά σημεία της επίθεσης στο Γαλάτσι με τη δολοφονία Μπερδέση
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ