19.3 C
Athens
17.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Επίθεση με γκαζάκια έξω από το διαμέρισμα του καθηγητή Νομικής, Λάμπρου Μαργαρίτη


    Άγνωστοι έριξαν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλαμαριά, όπου διαμένει ο διακεκριμένος καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ, Λάμπρος Μαργαρίτης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του GR Times, γείτονες είδαν άγνωστο άτομο να απομακρύνεται πάνω σε ποδήλατο. Η αστυνομία πιθανολογεί πως ίσως να πρόκειται για τον δράστη που προκάλεσε μικροφθορές στην είσοδο του κτιρίου.
    Άγνωστοι τοποθέτησαν δύο γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας στην Καλαμαριά, ένα εκ των οποίων εξερράγη λίγο μετά τα μεσάνυχτα χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.
    Ποιος είναι ο καθηγητής Λάμπρος Μαργαρίτης
    Ο Λάμπρος Μαργαρίτης γεννήθηκε στα Βραγκιανά Καρδίτσας. Είναι Καθηγητής Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας στο Νομικό Τμήμα του ΑΠΘ και στην Εθνική Σχολή Δικαστών, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής Σύνταξης του Νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.
    Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο ΑΠΘ και ακολούθησε Μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Νομικού Τμήματος του ΑΠΘ.
    Έχει λάβει μέρος σε σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων και έχει παρακολουθήσει ελληνικά και διεθνή συνέδρια και επιστημονικές διαλέξεις. Διαθέτει πλέον 32χρονη εμπειρία στην προπτυχιακή διδασκαλία στο Νομικό Τμήμα, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, αλλά και στην Εθνική Σχολή Δικαστών.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι – Γάζωσαν άνδρα με 5 σφαίρες! (εικόνα)
    Έβρος: Συνελήφθη Έλληνας αστυνομικός από τις τουρκικές αρχές
    Κορονοϊός: Πολύ πιο μεταδοτική η Όμικρον – Παραμένουν αποτελεσματικά τα εμβόλια (βίντεο)
    Εκτελέσεις κατά παραγγελία: Τα κοινά σημεία της επίθεσης στο Γαλάτσι με τη δολοφονία Μπερδέση
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ