• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Επίθεση με γκαζάκια έξω από το διαμέρισμα του καθηγητή Νομικής, Λάμπρου Μαργαρίτη

lawandorder.gr 06-12-2021 21:24 Τελευταία ενημέρωση: 06-12-2021 21:25
Ο καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ, Λάμπρος Μαργαρίτης
Επίθεση με γκαζάκια έξω από το διαμέρισμα του καθηγητή Νομικής, Λάμπρου Μαργαρίτη
Στόχος αγνώστων έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας ο καθηγητής του ΑΠΘ

Άγνωστοι έριξαν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στην Καλαμαριά, όπου διαμένει ο διακεκριμένος καθηγητής Νομικής του ΑΠΘ, Λάμπρος Μαργαρίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GR Times, γείτονες είδαν άγνωστο άτομο να απομακρύνεται πάνω σε ποδήλατο. Η αστυνομία πιθανολογεί πως ίσως να πρόκειται για τον δράστη που προκάλεσε μικροφθορές στην είσοδο του κτιρίου.

Άγνωστοι τοποθέτησαν δύο γκαζάκια στην είσοδο της πολυκατοικίας στην Καλαμαριά, ένα εκ των οποίων εξερράγη λίγο μετά τα μεσάνυχτα χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Ποιος είναι ο καθηγητής Λάμπρος Μαργαρίτης

Ο Λάμπρος Μαργαρίτης γεννήθηκε στα Βραγκιανά Καρδίτσας. Είναι Καθηγητής Ποινικού Δικαίου και Ποινικής Δικονομίας στο Νομικό Τμήμα του ΑΠΘ και στην Εθνική Σχολή Δικαστών, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής Σύνταξης του Νέου Κώδικα Ποινικής Δικονομίας.

Ολοκλήρωσε τις προπτυχιακές του σπουδές στο ΑΠΘ και ακολούθησε Μεταπτυχιακές σπουδές στον Τομέα Ποινικών και Εγκληματολογικών Επιστημών του Νομικού Τμήματος του ΑΠΘ.

Έχει λάβει μέρος σε σειρά επιστημονικών εκδηλώσεων και έχει παρακολουθήσει ελληνικά και διεθνή συνέδρια και επιστημονικές διαλέξεις. Διαθέτει πλέον 32χρονη εμπειρία στην προπτυχιακή διδασκαλία στο Νομικό Τμήμα, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι καθηγητής και σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, αλλά και στην Εθνική Σχολή Δικαστών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo