24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι: Τον δολοφόνησαν όπως και τον θείο του πριν 6 μήνες – Ποιος ήταν ο πυγμάχος «Κεφάλας»


    Το απόγευμα της Δευτέρας εκτελέστηκε εν ψυχρώ ο Χάρης Κοντογιώργης στο Γαλάτσι, σε μια μαφιόζικη επίθεση που θύμισε την ανθρωποκτονία του Μιχάλη Καπίρη, γνωστού και με το ψευδώνυμο, «Κεφάλας».
    Ωστόσο, ο Χάρης Κοντογιώργης δεν μοιράζεται μόνο τον πανομοιότυπο τραγικό θάνατο με τον γνωστό παλαίμαχο πυγμάχο, αλλά και το ίδιο αίμα, αφού ο δολοφονημένος ήταν ανιψιός του Κεφάλα!
    Ποιος ήταν ο Μιχάλης Καπίρης
    Ο 58χρονος Μιχάλης Καπίρης, παλαίμαχος πυγμάχος της ΑΕΚ, είχε απασχολήσει αρκετά την αστυνομία πριν την δολοφονία του. Να σημειωθεί ότι ο πρώην πυγμάχος άνηκε σε ένα από τα παλιά γνωστά ονόματα που φέρονται να «πουλούν προστασία» στη νύχτα.
    Έτσι, ο 58χρονος με το παρατσούκλι «Κεφάλας» φέρεται να εμπλεκόταν σε πολλές περιπτώσεις εκβιασμών από την δεκαετία του ‘80.
    Ωστόσο τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του ο Καπίρης υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου Αττικής και Νέας Ιωνίας, όπου και σύχναζε.
    Δεν δημιουργούσε προβλήματα σε επιχειρήσεις της νύχτας παρόλο που προσέφερε υπηρεσίες προστασίας, σύμφωνα με επιχειρηματίες της περιοχής.
    «Αν δεν είχες χρήματα, είχες την προστασία του μέχρι να ορθοποδήσεις» είχε δηλώσει μετά την δολοφονία του, καταστηματάρχης.
    Το χρονικό της δολοφονίας του
    Στις 15 Μαΐου του 2021, ο Μιχάλης Καπίρης εκτελέστηκε στα σύνορα Νέας Ιωνίας με Μεταμόρφωση. Ο γνωστός ως «Κεφάλας» έπεσε νεκρός χτυπημένος με τρεις σφαίρες.
    Το περιστατικό σημειώθηκε έξω από μία καντίνα γεμάτη κόσμο, με τον πρώην πυγμάχο να δέχεται τρεις σφαίρες στον θώρακα και στο κεφάλι.
    Συγκεκριμένα, δύο άτομα με μοτοσυκλέτα είχαν προσεγγίσει τον 58χρονο, με τον συνοδηγό να βγάζει ένα όπλο από το μπουφάν του και να εκτελεί εν ψυχρώ τον Μιχάλη Καπίρη. Οι σφαίρες τον βρήκαν στο στήθος και στον λαιμό με το θύμα να χάνει τη ζωή του ακαριαία.
    Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή συνέδεσαν την δολοφονία με την αλβανική μαφία, ενώ υπέθεσαν ότι ο 58χρονος εμπλεκόταν και με παράνομες δραστηριότητες διακίνησης ναρκωτικών. Μέχρι και σήμερα δεν έχουν βρεθεί οι δολοφόνοι του «Κεφάλα».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Μαφιόζικη εκτέλεση στο Γαλάτσι – Γάζωσαν άνδρα με 5 σφαίρες! (εικόνα)
    Έβρος: Συνελήφθη Έλληνας αστυνομικός από τις τουρκικές αρχές
    Κορονοϊός: Πολύ πιο μεταδοτική η Όμικρον – Παραμένουν αποτελεσματικά τα εμβόλια (βίντεο)
    Εκτελέσεις κατά παραγγελία: Τα κοινά σημεία της επίθεσης στο Γαλάτσι με τη δολοφονία Μπερδέση
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ