20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Θεόδωρος Κλιάρης: «Τιμούμε σήμερα τον Άγιο της Ναυτοσύνης, τον προστάτη μας Άγιο Νικόλαο»


    Ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Θεόδωρος Κλιάρης, έστειλε μήνυμα προς τους συναδέλφους του για την γιορτή του Αγίου Νικολάου.
    Δείτε το μήνυμα κ. Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την εορτή του Αγίου Νικολάου
    Αξιωματικοί, Ανθυπασπιστές, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες,
    Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,
    Με θρησκευτική ευλάβεια, πιστοί στις παραδόσεις και αξίες του Έθνους μας τιμούμε σήμερα τον Άγιο της Ναυτοσύνης, τον προστάτη μας Άγιο Νικόλαο.
    Κι αν η τρικυμία της πανδημίας επιβάλλει ακόμα περιορισμούς στις συλλογικές δραστηριότητες και δοκιμάζει καθημερινά την υπομονή, την αντοχή και τα ψυχικά μας αποθέματα, τα μηνύματα και ο συμβολισμός της εορτής εμπνέουν και καθοδηγούν τον ρόλο και την αποστολή μας, ώστε με πίστη, θάρρος και πραότητα να εκπληρώσουμε στο ακέραιο το δύσκολο έργο που η Ελληνική Πολιτεία μας έχει αναθέσει.
    Η ψυχή και η κινητήριος δύναμη του Σώματος είστε εσείς, που με το έργο και τη δράση σας στέκεστε δίπλα στους πολίτες, εμπνέοντας αισθήματα ασφάλειας και υπερηφάνειας, ενώ ως ανταπόδοση απολαμβάνετε την εκτίμηση, τον θαυμασμό και την εμπιστοσύνη τους.
    Με αφορμή την σημερινή εορτή θέλω να συγχαρώ τον καθένα και την καθεμιά σας προσωπικά για το υψηλό ηθικό και την απαράμιλλη αφοσίωση στο καθήκον, τιμώντας επάξια τον όρκο σας προς την Πατρίδα και τις παραδόσεις του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής.
    Γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε σε υψηλό βαθμό εγρήγορσης σας προτρέπω να συνεχίσετε επιδεικνύοντας τον ίδιο επαγγελματισμό και ζήλο, παραμένοντας αταλάντευτα προσηλωμένοι στο καθήκον, ώστε όλοι μαζί θωρακισμένοι από τις δυσκολίες να βγούμε στο τέλος νικητές. Σε αυτόν τον καθημερινό αγώνα να είστε βέβαιοι πως έχετε την αμέριστη στήριξή μου και είμαι δίπλα σας αρωγός, αναγνωρίζοντας την προσφορά σας.
    Εύχομαι ολόψυχα σε εσάς και τις οικογένειές σας Χρόνια Πολλά με υγεία και ευημερία.
    Στους Κυβερνήτες, στους Προϊσταμένους και στα πληρώματα των σκαφών μας εύχομαι γαλήνιες θάλασσες, ασφαλείς περιπολίες και ο Άγιος Νικόλαος να στέκει πάντα φύλακας και οδηγός στην πλώρη σας.
    Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος ΚΛΙΑΡΗΣ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ: Ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης με νεαρά άτομα – Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες
    Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που την έπνιξε ο σύζυγός της! (εικόνες)
    Βίντεο ντοκουμέντο «L&O»: Καρέ καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο στην Καλλιθέα
    Μετάλλαξη Όμικρον: Θετικά τα δύο κρούσματα στην Αθήνα
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ