20.8 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Κορονοϊός: Η Νέα Υόρκη επιβάλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους


    Υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους ιδιωτικούς υπαλλήλους επιβάλλει η Νέα Υόρκη σε μια προσπάθεια να ελέγξει τη διάδοση του κορoνοϊού.
    Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, η εντολή υποχρεωτικού εμβολιασμού η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή από τις 27 Δεκεμβρίου, έχει στόχο να περιορίσει τα νέα κρούσματα κορονοϊού εν όψει των γιορτών των Χριστουγέννων.
    Η Όμικρον είναι εδώ και φαίνεται ότι είναι πολύ μεταδοτική
    «Η Όμικρον είναι εδώ και φαίνεται ότι είναι πολύ μεταδοτική», δήλωσε ο δήμαρχος Μπιλ ντε Μπλάζιο στο ειδησεογραφικό δίκτυο MSNBC.
    Ο ίδιος, χαρακτήρισε την εντολή «προληπτικό χτύπημα» κατά της νέας παραλλαγής. Τουλάχιστον οκτώ κρούσματα της μετάλλαξης Όμικρον έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής στην πολιτεία.
    Η Νέα Υόρκη εφαρμόζει ήδη εντολές για τους εργαζόμενους της πόλης και το νοσοκομειακό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και για τα εστιατόρια σε εσωτερικούς χώρους, τη διασκέδαση και τα γυμναστήρια.
    Σχεδόν το 90% των ενηλίκων στη Νέα Υόρκη έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου, σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κορονοϊός: Εκτινάχθηκαν θάνατοι και διασωληνωμένοι – 116 νεκροί, 4.943 τα νέα κρούσματα
    Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Μια μέρα πριν πνίξει τη σύζυγό του ο 40χρονος ανέβασε φωτογραφία αγκαλιά μαζί της! (εικόνες)
    Συνήγοροι οικογένειας Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου: «13 χρόνια μετά ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος – Οπλίζεται το χέρι του κάθε επόμενου Κορκονέα»
    Συνελήφθησαν επτά ανήλικοι οπαδοί στον Περισσό – Σοκάρουν τα ευρήματα!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ