18.8 C
Athens
14.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα, αλλά θα το έκανα ξανά» (βίντεο)


    Για όλους και για όλα μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega Καλημέρα.
    Η γνωστή ηθοποιός αρχικά αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε: «H χρονιά αυτή ήταν πολύ δύσκολη για εμένα. Βίωσα τον κορονοϊό, έκανα 4 μετακομίσεις, είχαμε τις φωτιές του καλοκαιριού… Πλέον, με την ακοή μου είμαι πάρα πολύ καλά, ήταν μία πολύ δύσκολη φάση, χάνεις και την ισορροπία σου. Έκανα μία βίαιη πλύση με ορό και για ενάμιση μήνα είχα υπερακουσία».
    Αναφερόμενη στην εμφάνισή της, η ίδια είπε ότι «Έχω αδυνατίσει αρκετά, αλλά και με παραπάνω κιλά πάλι καλά είμαι. Από την πρώτη ημέρα στην τηλεόραση σχολίαζαν την εμφάνισή μου, έλεγαν “δείτε πόσο πάχυνε” και είχαν φωτογραφία μου με Photoshop. Όταν παντρεύτηκα και έγινα μαμά, αυτά σταμάτησαν. Γυναίκες που δεν έχουν κάνει παιδιά και δεν έχουν παντρευτεί τις κρίνουν αυστηρά και αυτό το θεωρώ ρατσιστικό».
    Μιλώντας για τις κόρες της, η ίδια είπε ότι «Η μικρή μου κόρη είναι 3 ετών και η μεγάλη θα γίνει 6 ετών. Έχουν καταλάβει ότι είμαι ηθοποιός, τραγουδάνε, παίζουν. Με τα παιδιά επικοινωνούμε τα πράγματα όπως τα λέμε σε φίλους».
    «Στο σύντροφό μου θαυμάζω πολλά. Είναι εξαιρετικός καλλιτέχνης, δεν έχει κόμπλεξ, είναι πολύ όμορφος μέσα και έξω», σημείωσε σχετικά με το σύντροφό της.
    Στην συνέχεια, στάθηκε στο κίνημα του #MeToo και εξήγησε πως η αποκάλυψή της μπορεί να είχε συνέπειες στην επαγγελματική της ζωή, όμως σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνει.
    «Δε μου αρέσει που την τελευταία χρονιά με έπαιρναν μόνο για να κάνω δηλώσεις για το κομμάτι των καταγγελιών. Σχεδόν με προσβάλλει. Μπορεί να μου στοίχισε επαγγελματικά που μίλησα, αλλά θα το έκανα ξανά. Είναι πιο σημαντικό από το να έχω μία θέση στην τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά.
    Έπειτα πρόσθεσε πως δε νιώθει ακόμα ικανοποίηση, παρά το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι βρίσκονται στην φυλακή. «Δε νιώθω ικανοποιημένη ακόμα. Δεν συμβαίνει μόνο στο δικό μας χώρο. Δεν έχουν μιλήσει ακόμα για άλλες πτυχές, όπως το εργασιακό bullying. Δεν είμαι ικανοποιημένη, παίρνουν θέση άνθρωποι που έχουν προσβάλει πολλές φορές ανθρώπους σαν κι εμένα», είπε κλείνοντας η ηθοποιός.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ: Ενεπλάκη σε υπόθεση χρήσης κοκαΐνης με νεαρά άτομα – Δεν αποδέχεται τις κατηγορίες
    Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που την έπνιξε ο σύζυγός της! (εικόνες)
    Βίντεο ντοκουμέντο «L&O»: Καρέ καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο στην Καλλιθέα
    Μετάλλαξη Όμικρον: Θετικά τα δύο κρούσματα στην Αθήνα
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ