• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Ανδρέας Λοβέρδος: «Μου έλειψε πολύ η Βουλή»

lawandorder.gr 06-12-2021 14:24 Τελευταία ενημέρωση: 06-12-2021 14:25
Ο Ανδρέας Λοβέρδος / Φωτογραφία: Εurokinissi
Ανδρέας Λοβέρδος: «Μου έλειψε πολύ η Βουλή»
Στην Ολομέλεια της Βουλής βρέθηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας και στην ενημέρωση που παρέχει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας

Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της εσωκομματικής μάχης του Κινήματος Αλλαγής, βρέθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και στη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας και στην ενημέρωση που παρέχει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας.

Ο τομεάρχης του κόμματος για θέματα εξωτερικής πολιτικής λαμβάνοντας το λόγο είπε αρχικά «μετά από 2-3 μήνες έντασης είμαι και πάλι στην Εθνική Αντιπροσωπεία και ομολογώ ότι μου είχε λείψει πολύ» σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την μειωμένη παρουσία του στις κοινοβουλευτικές εργασίας το προηγούμενο διάστημα λόγω της προεκλογικής εκστρατείας για την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Λοβέρδος έκανε ειδική αναφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας «υπάρχει καθυστέρηση να έρθουν εδώ τα δύο κείμενα για κύρωση. Την καταλαβαίνω την καθυστέρηση αυτή στο μέτρο που έχετε αμφιβολίες για την συνοχή της κοινοβουλευτικής σας ομάδας. Δεν καταλαβαίνω όμως ποια είναι η θέση και στάση της ελληνικής κυβέρνησης για την ίδια τη συμφωνία. Δεν έχω δει εκθέσεις προόδου. Δεν καταλαβαίνω που το πάτε και αν έχετε προσαρμοστεί στην λογική του 2018 που έλεγε ας υπογράψουμε ότι να είναι. Συνεχίζεται να ακούγεται ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πρότυπο για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών. Λέμε «όχι» . Θέλουμε ξεκάθαρες εξηγήσεις για το θέμα αυτό».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo