17.6 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
More

    Ανδρέας Λοβέρδος: «Μου έλειψε πολύ η Βουλή»


    Ο Ανδρέας Λοβέρδος, μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της εσωκομματικής μάχης του Κινήματος Αλλαγής, βρέθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και στη συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας και στην ενημέρωση που παρέχει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Δένδιας.
    Ο τομεάρχης του κόμματος για θέματα εξωτερικής πολιτικής λαμβάνοντας το λόγο είπε αρχικά «μετά από 2-3 μήνες έντασης είμαι και πάλι στην Εθνική Αντιπροσωπεία και ομολογώ ότι μου είχε λείψει πολύ» σχολιάζοντας με τον τρόπο αυτό την μειωμένη παρουσία του στις κοινοβουλευτικές εργασίας το προηγούμενο διάστημα λόγω της προεκλογικής εκστρατείας για την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη.
    Ο Λοβέρδος έκανε ειδική αναφορά στην Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας «υπάρχει καθυστέρηση να έρθουν εδώ τα δύο κείμενα για κύρωση. Την καταλαβαίνω την καθυστέρηση αυτή στο μέτρο που έχετε αμφιβολίες για την συνοχή της κοινοβουλευτικής σας ομάδας. Δεν καταλαβαίνω όμως ποια είναι η θέση και στάση της ελληνικής κυβέρνησης για την ίδια τη συμφωνία. Δεν έχω δει εκθέσεις προόδου. Δεν καταλαβαίνω που το πάτε και αν έχετε προσαρμοστεί στην λογική του 2018 που έλεγε ας υπογράψουμε ότι να είναι. Συνεχίζεται να ακούγεται ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι πρότυπο για την επίλυση των ελληνοτουρκικών διαφορών. Λέμε «όχι» . Θέλουμε ξεκάθαρες εξηγήσεις για το θέμα αυτό».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Με έβρισε, τσαντίστηκα, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα» – Σοκάρει η ομολογία του συζυγοκτόνου!
    Προκλητικός στη δίκη ο «ψευτογιατρός»: «Με αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε;» – Διακόπηκε για αύριο η διαδικασία
    Πρόεδρος Βλαχιώτη Λακωνίας στο «L&O» για τη νέα γυναικοκτονία: «Δεν είχαν δώσει δικαίωμα – Το γεγονός προκαλεί φρίκη»
    Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το Twitter «τρολάρει» το αποτέλεσμα της κάλπης!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ