• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

«Ψευτογιατρός»: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου

lawandorder.gr 06-12-2021 13:10 Τελευταία ενημέρωση: 06-12-2021 13:11
Ο «Ψευτογιατρός»
«Ψευτογιατρός»: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου
Ο «ψευτογιατρός» ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου

Προθεσμία για τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ζήτησε και πήρε πριν από λίγο ο «ψευτογιατρός», ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου θα απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας για τη νέα κατηγορία που απαγγέλθηκε σε βάρος του ο «Δόκτωρας Κόντος», ο οποίος ζήτησε και έλαβε σήμερα (6/12) προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

Ο κατηγορούμενος θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας τρεις ημέρες πριν συμπληρωθούν οι 18 μήνες προσωρινής κράτησής του για την υπόθεση της σωρείας ανθρωποκτονιών και τις 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας βαριά πασχόντων ασθενών, για τις οποίες ήδη δικάζεται ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, χρόνος που συμπληρώνεται στις 16 Δεκεμβρίου.

Ο «διακεκριμένος ογκολόγος» καλείται να απολογηθεί για νομιμοποίηση παράνομων εσόδων. Σημειώνεται ότι αν και ο ίδιος αρνείται πως λάμβανε αμοιβές για τις «υπηρεσίες» που παρείχε πλην του κόστους των σκευασμάτων που χορηγούσε, σύμφωνα με τη δικογραφία τα ποσά που απέσπασε ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ.

Ζητούμενο για τον κατηγορούμενο αλλά και τη Δικαιοσύνη είναι εάν μετά την απολογία του τη Δευτέρα ο «ψευτογιατρός» θα βρεθεί με ένα νέο ένταλμα προσωρινής κράτησης για τη νέα κατηγορία, οπότε ναι μεν θα αποφυλακιστεί για τη βασική υπόθεση πλην όμως θα παραμείνει στη φυλακή ή αν θα παραμείνει ελεύθερος να αναμένει την απόφαση του ΜΟΔ για τη σωρεία κατηγοριών που αντιμετωπίζει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo