24.8 C
Athens
24.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Αυτή είναι η 36χρονη που την έπνιξε ο σύζυγός της! (εικόνες)


    Ακόμη μία γυναικοκτονία σοκάρει την Ελλάδα, με θύμα αυτή τη φορά μια 36χρονη γυναίκα την οποία έπνιξε με τα χέρια του ο 40χρονος σύζυγός της. Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της οικογένειας στον Βλαχιώτη Λακωνίας, την ώρα που τα δυο τους παιδιά (αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών) κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.
    Η ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση στην οποία αναφέρει πως συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.
    Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
    Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
    Πρόεδρος Βλαχιώτη Λακωνίας στο «L&O»: «Δεν είχαν δώσει δικαίωμα – Το γεγονός προκαλεί φρίκη»
    Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχιώτη Λακωνίας, Γιάννης Κουτσοθεοδώρης μιλώντας στο «L&O» έκανε λόγο για μία ήσυχη οικογένεια που «ζει στο χωριό μας εδώ και τρία χρόνια. Δεν είχαν δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα στην τοπική κοινωνία. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, δυο αγοράκια 10 και 7 χρονών. Μάλιστα, ο αδελφός της δολοφονημένης μένει και αυτός στο χωριό μας και είναι παντρεμένος με ένα παιδάκι. Το γεγονός αυτό προκαλεί φρίκη και είναι καταδικαστέο».
    Ο κ. Κουτσοθεοδώρης σημείωσε επίσης ότι «δεν επιτρέπεται καμία γυναίκα να υφίσταται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση» και εξέφρασε τα συλληπητήριά του στην οικογένεια της 36χρονης.
    Πώς έγινε το έγκλημα
    Η γυναικοκτονία συνέβη λίγο πριν από τις 12 τα μεσάνυχτα το βράδυ της Κυριακής (5/12) και οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος σοκάρουν. Το ζευγάρι είχε ξαπλώσει και ο 40χρονος τσακώθηκε με τη σύζυγό του, καθώς πίστευε ότι τον απατά. Εκείνη του ζητούσε να χωρίσουν, ο δράστης εκνευρίστηκε, την έπιασε από τον λαιμό και την έπνιξε. τα δύο ανήλικα παιδιά τους, 8 και 10 ετών, κοιμόντουσαν στο διπλανό δωμάτιο.
    Γυναικοκτονία στη Λακωνία: Σοκάρει η ομολογία του δράστη
    «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα», φέρεται να είπε ο 40χρονος γυναικοκτόνος στους αστυνομικούς. «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα», φέρεται να είπε ακόμη. Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού.
    Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι μετά τη δολοφονία ο 40χρονος σκέφτηκε αρχικά να φύγει από το σπίτι, ωστόσο το μετάνιωσε και κάλεσε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής ομολογώντας το άγριο έγκλημα.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Με έβρισε, τσαντίστηκα, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα» – Σοκάρει η ομολογία του συζυγοκτόνου!
    Προκλητικός στη δίκη ο «ψευτογιατρός»: «Με αυτούς που έγιναν καλά δεν θα ασχοληθείτε;» – Διακόπηκε για αύριο η διαδικασία
    Πρόεδρος Βλαχιώτη Λακωνίας στο «L&O» για τη νέα γυναικοκτονία: «Δεν είχαν δώσει δικαίωμα – Το γεγονός προκαλεί φρίκη»
    Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Το Twitter «τρολάρει» το αποτέλεσμα της κάλπης!
    Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ