• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Θεσσαλονίκη: Αντιεμβολιαστές έστησαν σκηνές έξω από το δημαρχείο (εικόνες & βίντεο)

lawandorder.gr 05-12-2021 20:21 Τελευταία ενημέρωση: 05-12-2021 20:24
Διαδηλωτές έστησαν αντίσκηνα στην Θεσσαλονίκη / Φωτογραφία: Thesstoday
Θεσσαλονίκη: Αντιεμβολιαστές έστησαν σκηνές έξω από το δημαρχείο (εικόνες & βίντεο)
Διαδηλωτές έστησαν αντίσκηνα έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διανυκτερεύσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Αντίσκηνα μπροστά στο δημαρχείο έστησαν διαδηλωτές-αρνητές του κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να… μείνουν μέχρι το πρωί, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα μέτρα της κυβέρνησης.

Όπως σημειώνει το thesstoday.gr, εκατοντάδες διαδηλωτές μετά από πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης πήγαν λίγο μετά τις 7 έξω από το δημαρχείο, ενώ στήνουν αντίσκηνα μπροστά από τις παραταγμένες αστυνομικές δυνάμεις.

Μάλιστα οι διαδηλωτές συνεχώς φωνάζουν συνθήματα κατά του εμβολιασμού, της κυβέρνησης και των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται ότι προηγήθηκε μαζική πορεία κατά των μέτρων για τους  άνω των 60 με καπνογόνα και δάδες, ενώ οι συγκεντρωμένοι έλεγαν μεταξύ άλλων «κάτω τα χέρια από τους γονείς μας», αντιτιθέμενοι στο νέο μέτρο των προστίμων σε όσους άνω των 60 ετών δεν έχουν εμβολιαστεί.

Βίντεο με τους αντιεμβολιαστές που στήνουν σκηνές

Αντιεμβολιαστές έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο και έβγαλαν αντίσκηνα, προκειμένου να διανυκτερεύσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Aκολουθήστε το law&order.gr στο Google Newsγια να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo